Ne alaka hocam. Ülkece son 20 yılda garip bir şekilde herkes mağdur yaftasını yapıştırır oldu iyice.. Bu sene neredeyse tüm yarışları açık ara lider götüren Bautista bile 2.lik mücadelesi veren Rea, Lowes,vdMark gibi pilotlardan daha az ekrana geliyor. Ön tarafta böyle mücadeleler varken ilk 10 mücadelesi veren herhangi bir yarışçının 11. ile olan mücadelesi pek ekrana verilmez. Bu motogpde de f1de de f2de de asya talent cupda da red bull rookies cupda da böyledir. Toprak/Türk özelinde bu konuyu kişiselleştirmenin anlamı yok.
Ne tarz bir teknik arıza yaşadı aceba detayı bilen varsa yazın milyonluk aletler bunlar en iyi materyaller ile donanmış durumdalar ancak mekanik arıza işte olacağı varsa oluyor şansızlık olmuş üzüldüm toprak adına .
Ne biçim kamera yönetimi var yau şu sbk yarışlarında. Her hafta sonu izliyorum. Bugün ve biraz önca yine izledim, tekrarı oklsada. Tuhaf diycemde, çirkin bir kamera yönetimi var. 16 turda tüm yarışcıları a4rasıra gösteriyor, ama birkere bile Razgatlıoğlunu göstermiyor, oozisyon değişse bile. Ekranın kenarlarında görmeye çalışıyorum. Tam, ekranıl kenarında görünecekken, kamera değişiyor, veya Razgatlıoğlunu ekran karesinin dışında tutuyor. 18 yarışcı varsa, sonuncuları bile gösteriyor, ama Razgatlıoğlunu höstermiyor. Bukadar tesadüf olamaz. Çirkin birşey. Ülked\ rossi mossi hayranı dolu, kawasaki, honda, yamaha diyip, çine yol veriyoruz. Kendi ürünümüze bakmıyoruz, ama onlar yüzümüze bile baktırmıyorlar.
İspanyoluda, italyanıda, hollandalısıda, avrupasıda lanet olsun, insanlık gsterdikce yamyam oluyorlar.
Toprak'tan hızın işe yaramadığı pistlerde kürsü bekliyorum.
Hatta bu sezon bir yarış kazanabilirse tadından yenmez.
Abi geçen sezon Imola'da 11 ve 9 olmuş iki yarışta. Buradan iyi gittiği pistler var. İnsan 'acaba?' demeden geçemiyor.
valla acaba kısmını ben direk Toprak icin düşünüyorum.
şişirilme birisi mi acaba
Abi geçen sezon Imola'da 11 ve 9 olmuş iki yarışta. Buradan iyi gittiği pistler var. İnsan 'acaba?' demeden geçemiyor.