- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Patron,sat kurdu @ynslky arkadaşa,sym nin dadina birde o baksin..
Başkan şu aralar bütçe çıkarabilsem bugün Yamaha bayisine giderdim.
Patron,sat kurdu @ynslky arkadaşa,sym nin dadina birde o baksin..
Başkan şu aralar bütçe çıkarabilsem bugün Yamaha bayisine giderdim.
Valla biraz yakıyor mt 25 ama değiyor. Düşük devirdeki gürlemesi çok tatlı. Ah bir de adam akıllı çamurluk koysalardı çok daha güzel olurdu motor. Her hafta motoru yıkıyoruz. Pulsar'ın çamur sıyırıcısı bizimkilere uyar mı acaba?
zamanında ben aparat ile pulsar çamurluğunu takmıştım, geriye dönük bakarsanız resimler silinmedi ise fikir verir diye düşünüyorum.
Aparatı nereden aldınız Anadolu yakasında veya internetten bulabilir miyim?
Teşekkürler bu arada konuyu da hazır eklemişsiniz. Gp kompozitten daha uzun ve güzel görünüyor.
Aparat olmadan uyduramazmıyız peki delik açarak. Artçı ağlayacak artık çamurdan.Aparat özel yapım bir başka yerde bulamazsınız, o aparatın aynısını şuan dominar motorumda Pulsar çamurluğu ile birlikte kullanıyorum.
Aparat olmadan uyduramazmıyız peki delik açarak. Artçı ağlayacak artık çamurdan.
Teşekkürler. Yaz sonuna doğru halledicez artık.Öyle bir şansınız yok, Pulsar şase üzerinde çamurluğu monte etmek için vida yeri var mt25 te o yok onun için 3 4mm saç kestirip delik açıp uygulaman gerek hem şuan yaza giriyoruz pek işin olmaz kışa doğru tekrar bakarsın icabına.
Yağ değişimini kendin de halledebilirsin çok da zor değil hem de zevkli oluyor ama garanti varsa serviste yaptır.Merhaba,
2016 model mt 25 imin 5 bin km bakımı geldi. Ankara'da yetkili servisemi yaptırmalıyım yoksa tavsiye edebileceğiniz işini düzgün yapan bir yer tavsiye eder misiniz? ayrıca bu bakım ücreti ne kadar tutar tahmini?
teşekkürler arkadaşlar
Mototaşa bakabilirsin.
Yaklaşık yarım saat önce kumburgazdan Selimpaşaya kadar benimle kapışma isteği bulunan yürekli insan; birisi 1-2 basmak için gazladığında basmıyor ise zorlama. Basacak olsam senin gibi beraber gazlayacağım motosiklet aramam. Heleki şehiriçinde o işi hiç yapmam.
Yalan yok selimpaşaya değil de Silivri’ye dönsen istediğini verecektim.
Kardeşim o bendimısıya dayanıklı soba boyasıyla boyanmış siyah kasktan da mı tanımadın?
![]()