Ben genelde 4 ile 4.4 arasinda geziyorum. Fakat uzun yolda 90 100 arasi sabit gittiginizi var sayarsak 3.5 ile 4 arasi yaktirmaniz mümkün. En son depoyu doldurduğumda 240 kmde son cizgi yanip sönmeye basladi. Benzin aldim. 11.75 litre benzin aldi depo. Yani 30 ile 50 km daha giderdi kalan benzin ile. En son İst gittim Kocaelinden toplamda 230 küsur km yol yaptım son cizgideyim yanip sonmedi daha. Yol bilgiaayari ortalamasi 4.4 te idi. Ve 100 120 arasi iki kisi bazen 150 160 bazende top speed denemesi yaptım. Ben genelde sakin kullanıyorum kiz arkadasimla geziyorum ve hep B modunda kullanıyorum. Durumu gore A moduna alabiliyorum. Bu motor ile 250 km her türlü tek depo ile geçilebilir. Ama handikapta burada başlıyor. Yol bilgisayari 4.4 gösterirken ben hesaplıyorum 4.9 çıkıyor. Orada bir tutarsızlık var ama bilemiyorum. Bugu mt25 olan bir arkadasim 220 km de ışık yanip sonmeye basliyo diyince şok oldum. Agresif kullanıyormuş motoru. Ulen ben marşa bassam agresif kullanmana denk senin. İyiki 09sp almışım.
Ayrica;
Ortalamayı en cok arttiran durumlar şehir icine girmeniz ve cok agresif gazlamaniz. Sehir icini hic srvmiyor makina yakıyor maşallah. Gazlarsanizda yakıyor. Hep dip gitseniz vututututu şeklinde depo menzili 200 kmleri gorebilir hatta altina düşebilir.