Biraz da aksesuardan bahsedeyim;
Bu motor ilginç şekilde NS200 benzeri gibi görünse de aslında bir o kadar da farklı. Bunu aksesuar aldığım zamanlarda daha iyi anladım.
Örneğin gidon yükseltme aparatı aynı değil çünkü amortisör farklı kalınlıkta dolayısıyla gidonun monte edildiği yerler farklı.
Universal elcik koruma almıştım, pulsar uyumlu falan diye yazıyordu; onu da ambalajdan çıkan montaj vidalarıyla değil motorun kendi elcik stoplama vidasıyla montaj yaptım.
Çanta demirine gelince, bu konu önemli. Çanta demirini kaynaklı modellerden değil de tek parça olanlardan tercih edin arkadaşlar. Diğeri kaynak yerlerinden paslanma yapıyor ve imal edilen parçaların et kalınlığı fazla değil. Ben ilk önce bunlardan almıştım ama ikinci defa GP kompozit markanın tek parça yassı tasarımlı olan modelden aldım. Çantanın tablasını montaj yapmak için ilave delik açmaya gerek yok kendi üzerinde bulunan 6 adet delikten 4 tanesi tam montaj yerlerine denk geldi.
Çanta olarak maxem sl40 kullanıyorum. Bu çantaya alıştım, motorun üstünde de çok geniş ve kaba durmuyor amaaa gelelim hacim olayına. Forumda Cloud isimli biri vardı, onu gördüğüm yerde elini öpeceğim çünkü her dediği doğru çıktı

Kask, mont, eldiven, kilit, lastik tamir kiti derken çanta yetersiz kalmaya başladı. Keşke almışken 45 litrelik modelden alsaydım diyorum.
Uzun tur camı; bundan henüz almadım ancak uyum sorunu olmaz diye düşünüyorum zira far tarafı ns200 ile aynı görünüyor