Muhtemelen. Egsoz çevresinde kıl tüy var mı bi göz gezdirin derim... :queen:Ne alaka? Memur titiz, işçi tecavuz mü ediyor motoruna?
Bir yakınım doktor Türkiye'de. On yaşında aracı vakti gelince gider kendi servisine ne derlerse yaptırır. Yolarlar her defasında. Sorunca, "Biliyorum yolduklarını. Ama anlamıyorum arabadan. Alternatif güvenebileceğim bir servis te yok. Başıma bir iş açmasın yolda, doğru düzgün çalışsın diye veriyorum." diyor. Prosedür adamı.Yıllarca galericilik yaptım bu tarz tipleri biliyorum. çoğunluğu parası olupta bir aracı belli km'ye kadar hor ve dikkatsiz kullanıp satıp, aynı aracın 0 yenisini veya üst modelini alan tipler. Öyle bilinçli üst seviye kullanıcılar değil.
Haklı yakarış, arkandayım şef.
Biz yazsak "Erotik shop'cudan temiz enduro" millet taşa tutar...
Evet işimi öğrenmiş oldunuz.
hahaha komik bi anım var. bizim bi arkadaş şaka yapmak amacıyla dildo almak için erotik shop'a gitmiş. böyle boy boy dildolara bakınırken hemen yanına satış görevlisi yanaşmış ve "nasıl bir şey bakmıştınız, ne vereyim abime" demiş. bizimki paniğe kapılarak "abi ben kendime almıyorum yanlış anlaşılmasın" diye belirtme ihtiyacı hissetmiş. görevli "tabi tabi öyledir" deyince bizimki kaçmış oradan...
inşaat işçisinden alırım, adam parayı zor kazanıyodur ve malı kıymetlidir
Şaka bi yana, muhteşem eğleceli bi iş gibi görünmüyor mu ya, olası bir diyalog mesela.
-Şu üründen sizde varmı ?
+Var abla hemen getiriyorum, OĞLUM ABLAYA BI 30'LUK SAR TIRTIKLI OLANDAN !
Yada,
-Ya ben bunu geçen gün aldım ama ürün yırtıldı.
+Üzülmek yerine gurur duyman gerek abi..
-Hanfendi ürünlerimizde tester yok rica ediyorum...