Ama KawasakiBu açıklamanın iki kademe basiti şu: Motosikletim var. Bozuldu. Sebebi ne olabilir?
Kawasaki tüm Japonlardan 5 gömlek üstündür, kalitesiyle dünyaya kendini kabul ettirmiştir, motosikletten az çok anlayan herkes bilir, civataları Mordor'da elfler tarafından dökülmüş olup şasesi Gandalf tarafından okunup üflenmiştir, hebede, hübede, ve de zart zurt.
selamlar herkese arkdaşlar kawasaki kx 250 F MARKA VE MODEL KROS MOTORSİKLETİMİZ VAR ATEŞLEME STATORUNU DEĞİŞTİRDİK YİNEDE ÇALIŞMIYOR SIKINTI NE OLABİLİR
motorcu bir arkadaşım kawasakinin en iyilerden oldugunu ancak performans motoru olduğu için kullanım ömrünün diğer japonlar kadar olmadıgını söyledi.
Doğru mu bu sizce?
motorcu bir arkadaşım kawasakinin en iyilerden oldugunu ancak performans motoru olduğu için kullanım ömrünün diğer japonlar kadar olmadıgını söyledi.
Doğru mu bu sizce?
dipnot: elf ne arar la mordorda? :queen:
Model bazinda dusunmek lazim, markanin tum modellerine genellemek ne mumkun?
Forumdaki, daha dogrusu Turkiye'deki Kawasaki fetisiyle dalga gecmek icin yazmistim...
KLR650 der geçerim.
Doğru mu bu sizce?
dipnot: elf ne arar la mordorda? :queen:
Yolu bizimkiler yapınca shire' a kadar gelmişler, sahil yolundan paralıya oradan da tünele girince olan olmuş.
Dip nota cevap: Kawasaki kitlesinin, erken tükenen modeler için uydurduğu bahane. Gerçekten iyi olabilmesi için bahsettikleri şartlarda aynı motor ömrünü verebilmeli idi. Yoksa KTM' den bir farkı kalmıyor.
Ben konuya ciddi bakınca böyle bir cevap çıktı ortaya. Ne bileyim, tartışmaya mı açsak ki? Hem stres atardık :queen: