S1000RR 2018 ALIYORUM

Ara ara konulara göz atsam da uzun süre aktif degildim ve bugün bir mutlulugumu sizlerle paylasmak istedim. Bir arkadasin araciligi ile cok uygun fiyata 2018 kasa sifir S1000RR sözlesmesini imzalayacagiz insallah. Bunun sevincini sizlerle paylasmak istedim. Makinayi alinca seve seve bol bol paylasim yaparim...

Kalin saglicakla

Super Moderator
Hayırlı olsun, Binilecek 3 makinadan birisi..
Uygun derken ne kadar uygun ? 130'dan aşağı değildir kanımca.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, Binilecek 3 makinadan birisi..
Uygun derken ne kadar uygun ? 130'dan aşağı değildir kanımca.

Uygun derken hocam yaraniza basmak istemem ama Almanya'da yasiyorum. Yeni S1000RR'lar tanitilmadan önce full ekstrali olanlar 18-20bin € arasi degisiyordu fiyatlari. Bana 15.900€'ya gelecek. Dedigim gibi makina daha 0km de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:27 ----------

Tesekkür ederim.

Hayırlı olsun :) Resim bekliyoruz, TR de zaten almak çok zor :)

Uygun derken hocam yaraniza basmak istemem ama Almanya'da yasiyorum. Yeni S1000RR'lar tanitilmadan önce full ekstrali olanlar 18-20bin € arasi degisiyordu fiyatlari. Bana 15.900€'ya gelecek. Dedigim gibi makina daha 0km de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:27 ----------

Tesekkür ederim.

Ne yaraya basması hocam böyle öldüremezsin bıçak filan verelim:)
Hayırlı uğurlu olsun motorunuz kazasız belasız sürüşler

Hayırlı olsun :) Resim bekliyoruz, TR de zaten almak çok zor :)

Evet maalesef durum öyle. Islemler bi bitsin de hayirlisiyla, bidahaki gidisimde resim cekip atarim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------

Ne yaraya basması hocam böyle öldüremezsin bıçak filan verelim:)
Hayırlı uğurlu olsun motorunuz kazasız belasız sürüşler

Tesekkür ederim... :mrgreen:

Şimdiden hayırlı olsun. Tek kelime ile harika bir motosiklet.
2018 model olması ise ayrı bir güzel çünkü son çıkardıkları kasa çok fazla eleştiri aldı ve bende bir türlü beğenemedim.
Fiyat olarakta gerçekten diyecek bir söz yok.

Sizden tek ricam bizler ile bol bol fotoğraf paylaşın :cat: :)

Şimdiden hayırlı olsun. Tek kelime ile harika bir motosiklet.
2018 model olması ise ayrı bir güzel çünkü son çıkardıkları kasa çok fazla eleştiri aldı ve bende bir türlü beğenemedim.
Fiyat olarakta gerçekten diyecek bir söz yok.

Sizden tek ricam bizler ile bol bol fotoğraf paylaşın :cat: :)

Birak sizi bizi :) bir ara yazisiyorduk, yani basima gelmissin haberim yok. Aramizda en fazla 20km vardir. Bir ara mutlaka görüselim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sana söylüyorum forum, Pilot90 sen anla :)

Tesekkür ederim.

Peki hocam sorması ayıptır aylık kazancınız ve standart giderlerinizden sonra elinizde kenara koyabileceğiniz kalan para miktarı nedir?
Ve ne iş yapıyorsunuz.

Birak sizi bizi :) bir ara yazisiyorduk, yani basima gelmissin haberim yok. Aramizda en fazla 20km vardir. Bir ara mutlaka görüselim.

Siz biz kibarlıktan :) Zamanları ayarlayabilirsek mutlaka.
Önümüzdeki kısa süre içerisinde mümkün olmasa da garaj işini halledebilirsem çoğu konuda rahatsız edeceğim seni motosiklet ile alakalı.
Şimdiden haberin olsun. :)

Motosikleti
D400

Tesekkür ederim.

yani askeri ücreti bizim buraya vurgularsan 14 bin tl denk gelıyor :D biz çin alamıyoruz bu paraya bea.

Neyse konu dagılmasın.

Cok yakışıklı motor; hayırlı olsun. Fotoğrafları bekliyoruz.

burada 140 binden başlıyor ikinci eli, farka bak.
hayırlı olsun, sahip olmak istediğim modellerden biri..

Siz biz kibarlıktan :) Zamanları ayarlayabilirsek mutlaka.
Önümüzdeki kısa süre içerisinde mümkün olmasa da garaj işini halledebilirsem çoğu konuda rahatsız edeceğim seni motosiklet ile alakalı.
Şimdiden haberin olsun. :)

Konu ne olursa olsun seve seve yardımcı olurum. Şu an telefondan yazıyorum, bilgisayara geçince özelden numaramı atarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

Teşekkür ederim

Hakkınız da hayırlısı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Bol bol fotolarını merakla bekliyorum.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

Teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------

yani askeri ücreti bizim buraya vurgularsan 14 bin tl denk gelıyor :D biz çin alamıyoruz bu paraya bea.

Neyse konu dagılmasın.

Cok yakışıklı motor; hayırlı olsun. Fotoğrafları bekliyoruz.

Teşekkür ederim.
Şu anki ekonomik durumu baz alırsak arada maalesef ciddi alım gücü farkı var Almanya Türkiye arasında. Yine de bu 14bin TLye denk geliyor demek yanlış olur. Zar zor 2-3bin €ya motor alabilen arkadaşlarım var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------

Teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda hayallerine kavuşursun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------

Hakkınız da hayırlısı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Bol bol fotolarını merakla bekliyorum.

Çok teşekkür ederim. Satış bugün onaylandı, işlemlerin bitmesini bekliyoruz. Bol bol fotoğraf gelecek inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar