africa 70 80 km hızla kullanıldığında ncden daha az yakıyor benim gördüğüm. Bir arkadaşımdaki 2018 africayı silivriden mecidiyeköye 70 km sabit geldim hafif trafikte dur kalk yapmadım hiç ortalama 3.8 4 litre yaktı.
Bir sabah hava fazla serin olduğu için Şile - Ümraniye arasını 80 km hızla geldim, 2.9 litre yaktığımı hatırlıyorum. Normalde ortalama 4 litre yakarım, ortalamam da 110-120 olur hep.
Aha fotoğraf da buldum;
https://i.hizliresim.com/0RM0RD.jpg
Bir sabah hava fazla serin olduğu için Şile - Ümraniye arasını 80 km hızla geldim, 2.9 litre yaktığımı hatırlıyorum. Normalde ortalama 4 litre yakarım, ortalamam da 110-120 olur hep.
Aha fotoğraf da buldum;
https://i.hizliresim.com/0RM0RD.jpg
yeter yahu. Ben paylasayim. Superdukle sehir ici 8.4, sehir disi 5.2 gormuslugum var ful depo benzinle. Var mi bu kadar fark yasayan dolu depoyla?
Vay, şehir dışı çok kötüymüş yahu.MT-25 şehir içi 4.0lt, şehir dışı 6.5lt Bence ben daha büyük fark yaşıyorum
Vay, şehir dışı çok kötüymüş yahu.
Walla 10000km bakımına sokup bir iki yerini kontrol ettireceğim. 5000km bakımı sonrası biraz saçmaladı. Düzelmez ise direk MT-07'ye yürüyeceğim. İşin gerçeği ben uzun yola senede 1-2 kez gidiyorum. 300-400km'yi de uzun yol olarak görmüyorum. Ondan dolayı almayayım diyorum. Lakin gözümü karartırsam bir şekilde finansman arayacağım. Yarın öbür gün evlenirsek, en azından motorumuz oldu deriz![]()
15bin km kullandım mt25'i, şehir içi 4 lt normal bir değer ama şehir dışı 6,5 çok yüksek. Sürekli tapa gaz gitmen lazım ama mt25'te tapa gazda hiç keyifli bir motor değil.
angrypowerı tenzih ederim kolay kolay hiç bir 250cc lik motorda 6.5 gibi değerleri göremez.. mt25 zaten doğası gereği diğer 250 liklerden çok yakan bir makine angrypower nargileye yetişiyim diye bütün yolu tapagaz gitmişdir ondan çok yakmışdır.. yoksa normal 250cc lik makineler 2.6 lara kadar görebiliyor uzunyolda sym wolf gibi .. yeninesil bir ton 250 lik çıktı onlarında çoğu az yakıyordur.. tabii uzunyol için konuşuyorum .. şehir içinde herekesin kullanımı değişir.