Arka Çanta Kuyruk Çanta

Selam arkadaşlar,

Bugünlerde kuyruk çantası bakıyorum. Kız arkadaşımın kaskı bende kalıyor ve onu ben yanımda taşımak zorunda kalıyorum. Buluşacağımız zaman çantaya eşyalarını koyup götürüyorum ama zahmetli bir iş kocaman çanta oluyor arkamda. Böyle arka sele üstüne takılan çantalardan istiyorum bütçe max 600 tl bikaç çanta buldum fakat hiçbir yerde xs tam kask sığıyor mu göremedim.

Kullandığınız veya duyduğunuz bi çanta varsa yazarsanız memnun olurum.

Motosikleti
D400
Bir konuda bu ürün hk. konusulmustu sımdı konuyu hatırlamıyorum ama iyi diye bahsetmişlerdi.

Bende alacaktım benzer sebeplerden sonra kız arkadaşımla motosiklet park alanı olan eve taşınınca hiç gerek kalmadı :queen:

Forte Gt 70025

OGVNRJDXZL87201719935_Forte-Gt-70025-Reflektorlu-Soft-_1406_3.jpg

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-arka-kuyruk-cantasi-z-dec-universal-model-570885587/detay/ ilandaki çanta 130 tl tam kask sığıyor yer bile kalıyor. Biz 3 arkadaş aldık hepimiz memnunuz. Yağmurluğuda geliyor bu arada.

Bir konuda bu ürün hk. konusulmustu sımdı konuyu hatırlamıyorum ama iyi diye bahsetmişlerdi.

Bende alacaktım benzer sebeplerden sonra kız arkadaşımla motosiklet park alanı olan eve taşınınca hiç gerek kalmadı :queen:

Forte Gt 70025

https://s.eticaretbox.com/1752/pict...5_Forte-Gt-70025-Reflektorlu-Soft-_1406_3.jpg

Teşekkür ederim bir bakayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-arka-kuyruk-cantasi-z-dec-universal-model-570885587/detay/ ilandaki çanta 130 tl tam kask sığıyor yer bile kalıyor. Biz 3 arkadaş aldık hepimiz memnunuz. Yağmurluğuda geliyor bu arada.

Teşekkürler bu ilana bakmıştım. Mesaj attım dönüş olmayınca bende daha bakmamıştım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende KTM'in küçük kuyruk çantası var. Küçücük, incecik. Kalınlığı 10 santim anca. Ama açılınca kocaman kask ve eldiveni alıyor içine. Kurlarla fiyatı yüksek olabilir, ancak benzeri dizayn da hesaplı modeller illa ki vardır. Tavsiye ederim.

Bu tarz çantalar artçı oturağının altından bağlantı yapıldığı için oturulan yere sabit bir parça eklemiş oluyorsunuz. Her seferinde sökülecek bir şeyde değil. Üstüne oturmak biraz uzun yolculuklarda rahatsızlık verebilir. Birde kask ve eldiveni kullanmaya başlayınca bu çantayı sırt çantası yapmanız gerekecektir. Ekstra yük olur. Sadece kız arkadaşınızın yanına giderken kask ve eldiven için düşünüyorsanız file daha mantıklı olabilir ama genel kullanım için kuyruk çantaları rahattır.

Forte Gt 70025

https://s.eticaretbox.com/1752/pict...5_Forte-Gt-70025-Reflektorlu-Soft-_1406_3.jpg

Bu çantayı 1 sene filan kullandım ama kask alacağını hiç sanmıyorum. Eve gidince denerim. Onun dışında bayağı is görüyor

Teşekkür ederim bir bakayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------

Teşekkürler bu ilana bakmıştım. Mesaj attım dönüş olmayınca bende daha bakmamıştım.
Telefon edin hocam. Cf moto250 nk sayfasında hem benim hemde alan diğer arkadaşın yüklediği resimler var bakabilirsiniz.

Sırt çantası + kask filesi en hesaplı ve basit çözüm olur. Arkaya kask sığacak ebatta bir çanta takınca nasıl durur bilemedim : )

bahsettiğim file şundan: https://urun.n11.com/yedek-parca/motosiklet-kask-filesi-bagaj-lastigi-P323599035?gclid=CjwKCAjwwZrmBRA7EiwA4iMzBDPSakHMWYInLjPbV8jygpezfPpnXdufrUTcB98er1Mbc1ljutC2QhoCoY0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Valla burda bir arkadaş almış 250 nk için baktım güzel duruyor aslında :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

Bende KTM'in küçük kuyruk çantası var. Küçücük, incecik. Kalınlığı 10 santim anca. Ama açılınca kocaman kask ve eldiveni alıyor içine. Kurlarla fiyatı yüksek olabilir, ancak benzeri dizayn da hesaplı modeller illa ki vardır. Tavsiye ederim.

Bakayım bi abi bulabilirim belki teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------

Bu çantayı 1 sene filan kullandım ama kask alacağını hiç sanmıyorum. Eve gidince denerim. Onun dışında bayağı is görüyor

Teşekkür ederim denediğiniz içinde sanırım çok beğenemedim bu çantayı biraz kötü duruyor gibi geldi bana yakından bir bakayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

Bu tarz çantalar artçı oturağının altından bağlantı yapıldığı için oturulan yere sabit bir parça eklemiş oluyorsunuz. Her seferinde sökülecek bir şeyde değil. Üstüne oturmak biraz uzun yolculuklarda rahatsızlık verebilir. Birde kask ve eldiveni kullanmaya başlayınca bu çantayı sırt çantası yapmanız gerekecektir. Ekstra yük olur. Sadece kız arkadaşınızın yanına giderken kask ve eldiven için düşünüyorsanız file daha mantıklı olabilir ama genel kullanım için kuyruk çantaları rahattır.

Teşekkür ederim cevap için ben direk tak çıkar yapılabiliyor sanmıştım öyle değilmiymiş. Aslında sadece kız arkadaşım için değil de bikaç eşyamı koyarım diye de bakıyorum kartı para felan sanırım arkaya file alıp depo üstü küçük bir çanta takmak mantıklı olacak.

Bende aynısını kullanıyorum. Çok memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar