İki hobimi birleştirdim yorumlariniz değerli

motosikleti anladımda diğer hobin nedir genç adam :) motosiklet üzerinde Küçük Emrah filmi Boynu Bükükler pozu vermek hobimidir :D

birşey bildiğimiz yok kızma hemen biraderim :)

paylaştığın fotoğraf facebook gibi seni tanıyan insanlara sunulabilecek bir kare , fotoğraf senin için hobi ve sunum yeri burasıysa herkese hitab etmeli , eklediğim fotoğrafı incelersen ne demek istediğimi anlayabilirsin ;)

Hobiler ile karşılıklı sert diyalogları görmezden gelip bir soru soracağım!..

Sen bizim İstanbul'da full ekipman giymediğimizi nereden biliyorsun? Veyahut nasıl motosiklet kullandığımızı? Ayrıca bir yerini kırmasan bile o ayak bileğini arı, böcek vs sokar. Panik yaparsan yapışırsın yere. Ayrıca o dizliklerde kaza anında ilk darbede iş gördükten sonra cırtlarından kopup seni asfalt ile yalnız bırakacak. O pantolonda sittin sene derini asfalttan korumayacak. Buradaki herkese giydirmişsin kendince ama yapma bir daha. Herkes kendi yorumunu katmış. Ayrıca sen forumun lincini görmemişsin. Bence gayette ponçik davranmışlar :farao:

Motosikleti
D400
buralar değerlenir

669dfe3fd1ba29a23d91592625f5910e.jpg

Öncelikle Kazasız Belasız Diyorum Ve En Kısa Zamanda Motorcu Botu Almanı Tavsiye Ediyorum

Hobiler ile karşılıklı sert diyalogları görmezden gelip bir soru soracağım!..

Sen bizim İstanbul'da full ekipman giymediğimizi nereden biliyorsun? Veyahut nasıl motosiklet kullandığımızı? Ayrıca bir yerini kırmasan bile o ayak bileğini arı, böcek vs sokar. Panik yaparsan yapışırsın yere. Ayrıca o dizliklerde kaza anında ilk darbede iş gördükten sonra cırtlarından kopup seni asfalt ile yalnız bırakacak. O pantolonda sittin sene derini asfalttan korumayacak. Buradaki herkese giydirmişsin kendince ama yapma bir daha. Herkes kendi yorumunu katmış. Ayrıca sen forumun lincini görmemişsin. Bence gayette ponçik davranmışlar :farao:

Abi ben orada bottaki ve dizlikteki hakliliginizi asla sorgulamadim,sorgulama hakkim yok,motosiklet geçmişiniz bilginiz benden fazla ve sizden yillardir bir seyler kapmaya calisiyorum oncelikle bunu soyleyeyim,ama mesele çorabımın görünmemesinden ayakkabımın markasına geldi,oradan motor perte çıktı,sonra biraz küçük emrah oldum,olay bu,yoksa sizin bot giy demeniz,kevlar pantolon al demeniz,art niyet tasiyan bisey degil,sizi dinlemediğim takdirde bana zarar verecek bir şey, ve ekipman konusunu defalarca actim ki cogunada sen ve arndiol abi cevap verdiniz,mesele o değil ki makaraya alinmak😂

Motosikleti
KTM 790 Adventure
ben daha çok o pozu verirken siyah vizörlü kaskın içindeki yüz ifadesini merak ettim.
Sanırım altta resimdeki gibi bir ifade olması gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar