1 revit orji 2motor pert değil 3 sizin istanbulun kosusturmacasinda giyime önem verecek vaktiniz yoktur onuda anlayabiliyorum,ayagimda corap olmadigini soylemissiniz,o corabin altina 30cm babanne corabi degil babet corap giyilir bu 4,merak ettiğim konu,yaşca buyuk olan siz boyle sacma sapan yazmaya usenmediniz mi ? Altinizda motor yokken benim motoruma igneleme yapmanizda biraz ironi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
Abi durum sizin yanitinizi sabah gormus olmam,ikincisi belli ki fotografta motosiklet var ve fotoğraf profesyonel kamerayla çekilmiş ve motosiklet fotoğrafları konusu altinda,yani ne için yorum beklendiği açıktı,cevabinizida görmeden bir şey diyemedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Aa ozur dilerim pasta cilayı unutmuşum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
Şurda okurken,yazık ya lince bak demeyipte yüzümün güldüğü bir iki mesajdan birisi bu abi,eleştirin ayni zamanda yaptigin espri gerçekten benim için önemli,bu konuda hak veriyorum sizlere,cidden artik konu acmam heralde,sizin gorusunuz ve elestriniz icin teşekkür ederim,yillardir bana yardimci oldunuz cogu sorumda yol gosterenlerden biriydiniz,uzun lafin kisasi,diger yorumlar baya bi boş muhabbet dolu fakat bu yorumdan ders cikaracagim,sağ olun
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
Dün çektim bu resimi
İyi olmuş mu diye sordum
Zalimsiniz eğlendiniz
La niye böyle oldum
İyi ki şair olmamışım
Kendimden soğudum
Al sana akrostij
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
Umut hakkını helal et kardeşim senin konuyu da murdar ettik. Kusura bakma
Hahahahah helal olsun abi,ceketimiz caks motorumuz pert olsada gülüşlerimiz hala sert diyip noktalayayim bari