Tek ihtimalimiz kaldı o da GV250 :)

Asya Motordan bugün almış olduğum mail şöyle; "Daelim Daystar 250 modelimiz stoklarımızda şuan için kalmamıştır. Gelip gelmeyeceği konusunda net bir bilgi yoktur.Bizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür eder İyi Günler Dileriz.." Malum sitede de GV 250'nin 2016 sıfırı 4-5 tane falan kalmış. Bu gidişle düşük cc cruiser olarak çinli dışında bir seçenek kalmayacak gibi. Ne dersiniz?

gv daystar guzellerde cruiserin mantigina ters dusuk cc cruiser ne kadar zorlasakta olmuyor

o sınıfta gv250 tartışmasız en iyisi bence.
inşallah piyasa çinlilerin eline kalmaz

Bende sıfır gv 250 almayı düşünüp vazgeçtim.Malum alıpta sorun yaşayan var forum da aratırsanız bulursunuz. Şimdi sıfır alıpta durmadan servisle de ya da tamirciyle akraba olmaya gerek yok

o sınıfta gv250 tartışmasız en iyisi bence.
inşallah piyasa çinlilerin eline kalmaz
Bu gidişle iş oraya doğru gidiyor. Ben şimdiden Superlight 200 ve RKS falan bakmaya başladım.

gv daystar guzellerde cruiserin mantigina ters dusuk cc cruiser ne kadar zorlasakta olmuyor
Konu cruiser mantığı değil hocam. O farklı bir konu.

Bende sıfır gv 250 almayı düşünüp vazgeçtim.Malum alıpta sorun yaşayan var forum da aratırsanız bulursunuz. Şimdi sıfır alıpta durmadan servisle de ya da tamirciyle akraba olmaya gerek yok
Ben iki kronik arıza dışında GV250 de sıkıntı yaşayan duymamıştım. Şaşırdım açıkçası. Ben gv250'nin yedek parça fiyatlarından korkuyorum.

şu gv konusunda yazmakdan sıkıldım artık ama sürmeyen binmeyenler çok ön yargılı konuşuyor .. sadece sağda solda okudukları kulakdan dolma şeyler hakkıda yazıyorlar..

Bende vn900 vardı En500 vardı kısa süre xv535 de oldu elimde.. sanırım kendimce ortalama bir 10 senelik cruiser tecrübem var..

Benim bir kardeşim gv250 aldı 4 sene falan oldu herhalde Bursadan.. çocuğun tecrübesi yoktu abi sen getirirmisin dedi bende kırmadım ok dedim.. Arkadaşları falanda görürüz dedim bir iskender yer motoruda alır dönerim dedim..

Motor bursadan istanbula kadar sürdüm.. benim sürdüğüm motor tam bir cruiserdı önceki sahibi birde biraz egzosla oynamış canavar gibi cruiser hissiyatını veriyordu.. çok keyifli yol yapdım .. şimdi bana sorarsan cruiser.. güzel bir cruiser..

tek yüksek hacim criserlardan farkı gazı açdığında normal cruiserlarda torkla beraber bir ivmelenme olur gvde güç belli öyle bir şey çok az hissediyorsun gv direk ss yada naked gibi ivmelenip süratleniyor.. Bununda kendince bir artısı var mesela Cruiser grubuyla yola çıkdın grupda vn900,vn800,maraduer,dragstar falan var diyelim o naked gibi ss gibi ivmelenme seni asla onlardan geri bırakmaz mahçup etmez boynunu büktürmez..

Sonuçda 250cc lik bir cruiser çok abartmadan çok bir şey beklemeden keyifli keyifli sürmek lazım..

Benim asıl ilgincime giden bu ülkede envare çeşit motors klubü grubu var , zamanında deli gibi 250cc lik cruiserlar satıldı yollarda belki onbinlerce vardır kimse 250cc cruiser grubu kurmamış çok ilginç..

sadece gv daelim yok.. zamanında bolcana çinlilerin v motorlu 250cc likleri girdi borelli gibi,bisan roadstar gibi, lifan 250b gibi.. regali vardı.. kymcho nun vardı çok yakışıklı venoxu .. daha vardıda aklıma gelmiyor.. Bunca insan srücü bir araya gelip nasıl klup falan kuramamışlar hayret..

Son düzenleme:
Asya Motordan bugün almış olduğum mail şöyle; "Daelim Daystar 250 modelimiz stoklarımızda şuan için kalmamıştır. Gelip gelmeyeceği konusunda net bir bilgi yoktur.Bizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür eder İyi Günler Dileriz.." Malum sitede de GV 250'nin 2016 sıfırı 4-5 tane falan kalmış. Bu gidişle düşük cc cruiser olarak çinli dışında bir seçenek kalmayacak gibi. Ne dersiniz?

Malum sitede 2. el temiz bi Daystar 250 vardı abs'li 4 bin kilometredeydi sanırsam bi bakın derim 2. el düşünüyorsanız

bence günümüzde daystar da gv250 de Türkiye de alınmaz, ikisi de çok güzel motorlar ama tamir edecek usta, ve yedek parça bulamadıktan sonra veya fahiş fiyatlar ödedikten sonra hiç bir anlamı kalmıyor, ya imkan varsa Japon motorlarına bakılacak ki 250 cc japonlar da çok eski model artık, ya da çinlilerin nispeten iyi olanlarına bakılacak lifan lf250b gibi, veya superlight 200 , ben şahsen mondial in getireceği nevada 250 modelini bekliyorum çok sıkıntı çıkaracağını da sanmam neticede yamaha virago motorunun kopyası var üzerinde

Malum sitede 2. el temiz bi Daystar 250 vardı abs'li 4 bin kilometredeydi sanırsam bi bakın derim 2. el düşünüyorsanız

Logaritma sağolsun her soruma özelden her zaman yardımcı oldu bana. Onun da fikri doğrultusunda Antalya'daki sıfır gv250 yi almayı planlıyorum. O da olmazsa shadow ustatin bilgilendirmelerini dikkate alarak Çin'e döneceğim. Elimiz alyan anahtar tutmayı öğrenir hiç olmazsa 😀

superlight 200 çinli olmasına rağmen kendini ispatlamış bir motordur düşünebilirsiniz. 15 bin km deyim şuana kadar sadece bakımdan bakıma ustaya götürdüm. mis gibi motor.

superlight 200 çinli olmasına rağmen kendini ispatlamış bir motordur düşünebilirsiniz. 15 bin km deyim şuana kadar sadece bakımdan bakıma ustaya götürdüm. mis gibi motor.
Maşallah Allah kaza bela vermesin hocam. Ben motosiklete binince biraz abartiyorum sanırım ama hemen hemen yılda 20.000 km rahat yapıyorum. Şimdi superlightin ikinci ellerine baktığımda çok yüksek km satışı olmaması korkutuyor sadece. Ama dediğiniz gibi Çinli motosiklet yönünden memnun olan çok sl200 den

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar