şu gv konusunda yazmakdan sıkıldım artık ama sürmeyen binmeyenler çok ön yargılı konuşuyor .. sadece sağda solda okudukları kulakdan dolma şeyler hakkıda yazıyorlar..
Bende vn900 vardı En500 vardı kısa süre xv535 de oldu elimde.. sanırım kendimce ortalama bir 10 senelik cruiser tecrübem var..
Benim bir kardeşim gv250 aldı 4 sene falan oldu herhalde Bursadan.. çocuğun tecrübesi yoktu abi sen getirirmisin dedi bende kırmadım ok dedim.. Arkadaşları falanda görürüz dedim bir iskender yer motoruda alır dönerim dedim..
Motor bursadan istanbula kadar sürdüm.. benim sürdüğüm motor tam bir cruiserdı önceki sahibi birde biraz egzosla oynamış canavar gibi cruiser hissiyatını veriyordu.. çok keyifli yol yapdım .. şimdi bana sorarsan cruiser.. güzel bir cruiser..
tek yüksek hacim criserlardan farkı gazı açdığında normal cruiserlarda torkla beraber bir ivmelenme olur gvde güç belli öyle bir şey çok az hissediyorsun gv direk ss yada naked gibi ivmelenip süratleniyor.. Bununda kendince bir artısı var mesela Cruiser grubuyla yola çıkdın grupda vn900,vn800,maraduer,dragstar falan var diyelim o naked gibi ss gibi ivmelenme seni asla onlardan geri bırakmaz mahçup etmez boynunu büktürmez..
Sonuçda 250cc lik bir cruiser çok abartmadan çok bir şey beklemeden keyifli keyifli sürmek lazım..
Benim asıl ilgincime giden bu ülkede envare çeşit motors klubü grubu var , zamanında deli gibi 250cc lik cruiserlar satıldı yollarda belki onbinlerce vardır kimse 250cc cruiser grubu kurmamış çok ilginç..
sadece gv daelim yok.. zamanında bolcana çinlilerin v motorlu 250cc likleri girdi borelli gibi,bisan roadstar gibi, lifan 250b gibi.. regali vardı.. kymcho nun vardı çok yakışıklı venoxu .. daha vardıda aklıma gelmiyor.. Bunca insan srücü bir araya gelip nasıl klup falan kuramamışlar hayret..