Virago 535 anahtar ısınması

Merhaba
Motoru bir süre kullandıktan sonra
Anahtarı çıkardığımda ısınmış halde oluyor..
Bu motorda normal midir ?

Vay be, virago kullananlar var hala, efsane motordur. Soruna yanıt veremiyorum ama kazasız sürüşler dilerim hocam.

Selamlar ben de 535 kullanıcısıyım. Kontağın bloğa yakın oluşu sebebiyle kafana takmaman gereken bir detay. Başka bir açıklaması yoktur diye düşünüyorum.

Merhaba ben de 535 kullanıyorum motor bloğunun hemen yanı olduğu için çok sıcak bir nokta. Normal bir durum, tabi el değmeyecek ni sıcaklıktan bahsetmiyorum

elcik ısıtması varda anahtar ısıtması neden olmasın. işte capon teknolojisi.

El yakmıyor ama biraz sıcak olunca acaba içerden ark mı yapıyor diye tereddüt ettim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------

Vay be, virago kullananlar var hala, efsane motordur. Soruna yanıt veremiyorum ama kazasız sürüşler dilerim hocam.

Teşekkür ederim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------

Selamlar ben de 535 kullanıcısıyım. Kontağın bloğa yakın oluşu sebebiyle kafana takmaman gereken bir detay. Başka bir açıklaması yoktur diye düşünüyorum.
Anahtar üzerinde durmadığı için göbeği değiştirdim, daha önce motor çalışırken anahtarı cebime koyduğum için fark etmemişti . teşekkür ederim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

Merhaba ben de 535 kullanıyorum motor bloğunun hemen yanı olduğu için çok sıcak bir nokta. Normal bir durum, tabi el değmeyecek ni sıcaklıktan bahsetmiyorum
Normal demek ki teşekkür ederim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

Hazır sizi bulmuş iken bir şey daha sorayım.
Motorun üzerinde 9Amperlik akü var
İki hafta kadar çalıştırmayınca akü tamamen bitiyor..
Bu normal midir.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Akünüzü alalı ne kdar oldu? Belki ömrü bitmiş olabilir yada bi yerlerden kaçak yapıyor olabilir.

Tam şarj edip kutup başlarını kontrol edin iyice. Hala devam ediyorsa sorun akü kalitesi veya seçimindedir. Bol şans şimdiden :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar