Benim r25 140 civarı rahatmı denir stabilmi denir bilmiyorum, o hızlarda fazla zorlanmadan gidiyor. Arkadaşın mt si yokuş aşağı gidiyor sanırım hep.mt25 160 stabil nerde gidiyor bakım sehbasında mı![]()
Hangi teknoloji sürekli stop edenmi yoksa gösterge sıfırlayıp duranmı. Hangi servis ağı fiyat r25 bakımı 200 tl tutmuyorken Rs 200 5 bin bakımı 190-220 arası fiyat çekilenmi yada bir ön çamurluğu 400 tl olan pulsarmı. Ben bişey alırken yedek parça fiyatına, servis ağına, kalitesine ve 2. El satış durumuna bakarım. Lakin param yoksa Çinliye bulaşmadan pulsar alırım.RS 200 ü 2 ayda zor sattım, grenaj kalitesi berbat. Servis bakım fiyatları vs bezdirdi beni.Teknoloji, güvenlik, servis ağı ve fiyat.
Bu dört kıstası göz önünde bulundurduğunda Pulsar'dan başka motosiket karşına çıkmayacaktır.
Dönüp dolaşır, başka modellere bakarsın. Sonuçta en mantıklısı Pulsar olacaktır.
Lakin param yoksa Çinliye bulaşmadan pulsar alırım.
Benim r25 140 civarı rahatmı denir stabilmi denir bilmiyorum, o hızlarda fazla zorlanmadan gidiyor. Arkadaşın mt si yokuş aşağı gidiyor sanırım hep.
Eldiven sayılmaz genelde ama en ufak düşmede dahi en kolay yara alan yerdir. Barındırdığı sinir ucu sayısı da malum.. Yola ceketsiz çıkarım, dizliksiz çıkarım, eldivensiz çıkmamİlk Motor için sıfır motor tavsiye etmesem de Pulsar az yakan ve kronik hatalısına denk gelmezsen bence güzel seçim. Şahsen çevren de yada tanıdığın güvendiğin birinde km düşük,temiz ve düşmesi kalkması kazası belası olmayan motor bulursan almanı tavsiye ederim. Sıfır motor alacaksın ve daha yeni bu işlere giriyorsun. Düşeceksin kenarını köşesini vuracaksın için gidecek. Motosikletine alışana kadar koruma takozları ve demirlerini almanı şiddetle tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun. Ekipman için ise mont,dizlik ve kask üçlüsünü de almadan yola çıkma.
şu an ayni dertten bende muzdaribim.hali hazırda n max im var ama konfor yok motorda.daha once buyuk motorlarım oldu ama şu an ki maddi imkanlar buna elveriyor. bugune kadar japondan sasmadim Allaha sukur de ne yolda kaldim ne de ustalarin nazıni cektim. simdi n maxi satip artcili seyahat edebilecegim makinelere bakiyorum. secenekler sifir cb125f,200ns ya da ikinci el inazuma.kagit üstünde 200ns mantikli gorunuyor ama bajajla ilgili sorunlar kafamı karıştırıyor
Şimdi senin aldığın motor dandikse ben ne yapayım? Benim motorum 4.viteste 140 yapıyor. R25’in o ön camına rağmen 140’ta kalıyorsan ya garantiye ver motoru ya da komple çöpe at.
Ben rahat gittiği hızdan bahsettim gazı köklediğim hızdan bahsetmedim. Okumak ile okuduğunu anlamak bu olsa gerek
Bir video çekte görelim 160 la rahat giden mt ni, sehpada çekme ama4.vitesten sonra 2 vites daha var :wiinkk: