Soğuktan ve tecrübesizlikten dolayı ben gelemedim herhalde doğru karar vermişim. Yoksa motorun üzerinde donardım.....
Teşekkürler hemşerim,selamlar.yolunuz da bahtınız da açık olsun inşallah.........
Seneye yine beklerız. Facebook ve ınstagram sayfamızdan bıze ulasabılırsınız. 18 mart motosıklet dernegı.Tüm dostlara selamlar.
Allah razı olsun kardeşim, teşekkürler Eskişehir den selamlargülen yüzünüz hiç solmasın abi maşallah hepinize
Abi havalar ısındı artık. Pilavı pişirip pişirip önümüze sunma. Yenisini yap da bizde tadına bakalım![]()
Birgün de sen bir pilav pişirde, biz de onun tadına bakalım, ben yapmış olduğum gezime yorum yapan arkadaşlara nezaketen cevap yazıyorum,aynen şimdi sana yazdığım gibi.
Ben yeni gezilerin sırası gelmiştir, daha nice güzel gezilere yelken aç die temennilerde bulunuyorken, sen bana sitemkar bir şekilde cevap veriyorsun. Olsun, dert değil. Lakin ben virajlara giden tayfadanım. Virajda motoru şu kadar yatırdım, bu kaldırdım die videolar atmaya gerek duymuyorum. Çünkü bir görsellikleri yok...
A pınarının çeşmesinden su içmek için, B şehrinin yollarından giderken C şehrinde duraklayıp köfte yeme işi pek benlik değil. O yüzden sizlerin gezilerini ve fotoğraflarını inceleyip kendim gitmiş kadar oluyorum :cat:
İnanki benim yazılarımı okursan ne sivri ne de rencide edecek şekilde yaklaşmasısınız görebilirsin. Lakin yanlış anladın die halen sivri dilli bir şekilde yazmıyorum. Açıklamasını da yaptım. Havalar güzel ve yenilerine çıkman dileğiyle die. Lakin ben takıldım. Tartışacağım diyorsan enine boyuna tartışırız. Sonuçta forum aynı zamanda bir tartışma yeridir de. İstanbul’dan da selamlar.
katılan ve organize eden herkeze teşekkür ederim....
Çok güzel bir gezi olmuş
elinize emeğinize sağlık