Yüzsüz satıcı.

Merhaba dostlar , malum siteden bir motor beğenip almak istedim ve ilandaki yazıları öngörerek sahibiyle pazarlık ettim. Fiyatda anlaştıktan sonra plakadan hasar kaydı sorgulaması yaptım ve 12 bin küsür lira hasarı olduğunu öğrendim. Böyle yüzsüz k*ncık insanlarla nasıl yaşıyoruz aklım almıyor. Bu arada yanıltmadı kendisi bir galerici :)

26plQN.png

Bajd9D.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu insanlar bu motoru bu yalanların üzerine satıp kazandığı parayı kendisinin,anasının babasının,eşinin,çoluğunun çocuğunun boğazından nasıl geçiriyor anlamakta zorluk çekiyorum. Bu kadar gamsız nasıl oluyorlar pes

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence çok iyi yapıyor hasar varsa motora çöp muamelesi yapan insanların hakkında böyle adamlar gelir ancak

Google'a motorsiklet yazıp görmüştür kesin AEA'yı. Ulan ne adamlar var memlekette. Sözde esnaf olacak...

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Satıcı ilanı güncellemiş ama şimdi hem Tramersiz,hatasız,boyasız,kazasız yazıyor hemde 12.000 TL trameri vardır yazıyor.Bir de 10.000 TL arttırmış fiyatı.Eğer kazası yoksa trameri nasıl oluyor?O tramer gökten vahiy ile mi indi?Trameri yazınca fiyatı neden arttırıyorsun?Kazalı olması bir artı değer mi?Motosikletin fiyatını mı arttırıyor?Allah akıl fikir versin ne diyelim.Komedi filmi gibi ülkeyiz.Adam aynı ilanda kendi kendini yalanlıyor.

ADjbvr.jpg

Satıcı ilanı güncellemiş ama şimdi hem Tramersiz,hatasız,boyasız,kazasız yazıyor hemde 12.000 TL trameri vardır yazıyor.Bir de 10.000 TL arttırmış fiyatı.Eğer kazası yoksa trameri nasıl oluyor?O tramer gökten vahiy ile mi indi?Trameri yazınca fiyatı neden arttırıyorsun?Kazalı olması bir artı değer mi?Motosikletin fiyatını mı arttırıyor?Allah akıl fikir versin ne diyelim.Komedi filmi gibi ülkeyiz.Adam aynı ilanda kendi kendini yalanlıyor.

https://i.hizliresim.com/ADjbvr.jpg

youtubedeki videonun linkini atıp bak kaza yapmış dersek bu sefer onuda ekleyip fiyatı 10 bin daha yükseltir :D
maksat indirim payı bırakmak gene istediği fiyata satmak

25.000 tl ye arabamı satmıştım 3-4 bin hasar kaydı vardı, galerici ilana koymuş hatasız boyasız diye 35.000 tl ye.

Motosikleti
D400
Sektörü tam olarak çözemiyorum; ben para verecek olsam tüm sorgulamaları yaparım yani. sonucta hasar kaydı ortaya cıkınca utanmayacaklar mı? belki saf birisine iteleriz diye mi düşünüyorlar.

benım motorum ucuz; hasar kaydına bakmadım bile. sadece km ile oynanmış mı diye kontrol ettim.

napayım 3.5 k a motor alıyorum ıncıgına cinciğine bakmaya gerek yok.

ha hasar kaydı var ise satarken muhtemel benım gıbı dusunmedıklerı ıcın elımde kalır.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dürüst çalışan azınlığı tenzih ederim ama galeriden sakız bile alınmaz. Esnafa selam verirken bile galerici pas geçilir.

Taksici, emlakçı, müteahhit, oto galerici. Bu 4 mesleği yapan kişiye güven olmaz, mecbur kalmadıkça alışveriş yapılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar