Kuzenime motor önerisi

Arkadaşlar kuzenim askerden geldi. Bende motoru gördü ve heves etti şimdi ona bir motosiklet alıcaz A ehliyete yazıldı 2 ay kadar süre içerisinde motoru almamız gerekiyor. 1000RR istiyor kuzenim. Ama kuzenime şiddetle karşı çıktım. Kendisini öldürmemesi gerektiğini ve MT-09 un yeteceğini söyledim. Sizin de fikirlerinizi almak istedik.

Bence abartmaya gerek yok boss hoss v8 5200cc almak gerekli, chopperla işe başlaması daha iyi olur

Motosikleti
R25, CRF250L
Çok merak ettim,tecrübesi var mı ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tamam, kuzenini sevmiyor, patlasın ölsün istiyor olabilirsin. En nihayetinde bu sizin aile meseleniz de hiç mi perte çıkartacağınız o güzelim Mt-09'a, Cbr 1000 rr'a üzülmüyorsun?

Ekipmanı iyisinden aldır bedeni falan sanada uysun sonra sen kullanırsın

Motosikleti
D400
en tehlikeli amatör versiyonu.

sadece şekil şukul için yüksek cc motor ister.

kuzenine söyle bisiklete binsin.

İşiniz zor. Böyle hevesle, tepeden inme “motorcu” olunmuyor. Benzer senaryoları çok gördüm.
2 seçenek var;
1) kişi kendini riske atmıyor. Yavaş gidiyor fakat yine de Motosiklet sürcüsünü kullanıyor.
2) Sıfır tecrübe gazlayıp, bir yerde patlıyor.

Bana göre kuzen para ayırsın kenara ve kararı kesin değişmeyecekse bilindik, çok para isteyen eğitim kurumlarına gitsin. Çok sayıda ders aldıktan sonra aramızda kalma şansı daha yüksek olur

Forum yönetimi trollere çare bulmalı. Trol olduğu anlaşılan hesaplar üşenmeden silinmeli.

Yönetimdeki arkadaşlar bu iş için zaman bakımından yetersizse, bu işler için ilave yöneticiler belirlenebilir.

Ekleme:
Silmek ya da forumdan uzaklaştırmak forum yönetimi tarafından olumsuz karşılanabilir. Trol başlıklardan eğlenen üyeler ve yöneticiler olabilir. Bu durumda "Trol başlıklar" isimli bir bölüm açılıp, ilgili başlıklar o bölüme taşınabilir. İsteyen girip bakar, istemeyen bakmaz.

Son düzenleme:
48531_3.jpg

Az yakar çok kaçar. Hem safkan Lombargini. Havası da bol olur.

Tasarıma, grenaja bak bi, yakıyor resmen.

Hem bir çekiş, bir tork var ki sorma gitsin.

Forum yönetimi trollere çare bulmalı. Trol olduğu anlaşılan hesaplar üşenmeden silinmeli.

Yönetimdeki arkadaşlar bu iş için zaman bakımından yetersizse, bu işler için ilave yöneticiler belirlenebilir.

Ekleme:
Silmek ya da forumdan uzaklaştırmak forum yönetimi tarafından olumsuz karşılanabilir. Trol başlıklardan eğlenen üyeler ve yöneticiler olabilir. Bu durumda "Trol başlıklar" isimli bir bölüm açılıp, ilgili başlıklar o bölüme taşınabilir. İsteyen girip bakar, istemeyen bakmaz.

Usta burası sohbet kategorisi troll sohbetler de olabilir niye bu kadar battı anlayabilmiş değilim herkes eğleniyor burada. bu acının sebebini gerçekten çözebilmiş değilim. Geri tuşuna basarak burayı terkedebilirsin. Bu ciddiyet neden? Pentagona giriş izni olan bir ajan gibi ciddiyet takınmanın hiçbir anlamı yok.

Harbiden trollmüş. Oglum komik mi bu? Nasıl bir eğlence anlayışı... yorumları okuyup kikirdiyor musun orada?

Motosikleti
D400
Usta burası sohbet kategorisi troll sohbetler de olabilir niye bu kadar battı anlayabilmiş değilim herkes eğleniyor burada. bu acının sebebini gerçekten çözebilmiş değilim. Geri tuşuna basarak burayı terkedebilirsin. Bu ciddiyet neden? Pentagona giriş izni olan bir ajan gibi ciddiyet takınmanın hiçbir anlamı yok.

Moto-sohbet başkan, moto-geyik değil.

Bu tür sacma konuları acan cidden bilinçsiz insanlar da var. Sizin trolllüğünüz nedeniyle birgün gerçekten bir kullanıcı böyle bir fikir ile gelirse çok yanlış yönlendirmeler olabilir.

Evet pentagon değil, ancak geyik alanı da değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar