Nuhkuyusu BP' de Üçkağıt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bugün benzinim bittiğinde nuhkuyusu BP istasyonuna 100 metre uzakta idim. motosikletimi iterek götürdüm ve depoyu doldurmasını istedim. ancak kasada ödemeyi yaparken 14.665 lt benzin koyulduğunu gördüm ve kasiyere sordum "13.5 lt yakıt alan bir depoya nasıl olurda 14.5 lt yakıt doldurursunuz diye" kem küm ederek yanıt verdiğinde acelem olduğu için fişi alıp çıktım hemen ve pompadan fiş istedim. motosikletin etrafında herhangi bir benzin dökülme ibaresi ve kokusu yoktu demekki hepsini doldurmuştu depoya. işyerine gelip önce servis sonrada motosikleti üreten kuralkan ı aradım ve 13 lt yakıttan bir damla daha fazla almıyacağını teyit ettim ve BP yi arayıp şikayetimi bildirdim. kısacaso BP petrol Nuhkuyusu nasıl oluyorsa fazladan benzin pompalıyor.

Super Moderator
En güvendiğim ve sürekli benzin aldığım benzikliklerden birisi Nuhkuyusu BP:silent:
Böyle birşeyi onlardan hiç beklememekle birlikte yapmalarına da imkan vermiyordum...
Olay hakkında şubenin üst düzey bir yetkilisiyle konuşmaya çalışacağım en kısa sürede.

dostum işin garip tarafı iki yerden aynı benzin alıyorum nuhkuyusundan aldığım ile 300 350 km yol yaparken libadiye bp den aldığım benzin ile 400 450 km arası yol yapıyorum :)

En güvendiğim ve sürekli benzin aldığım benzikliklerden birisi Nuhkuyusu BP:silent:
Böyle birşeyi onlardan hiç beklememekle birlikte yapmalarına da imkan vermiyordum...
Olay hakkında şubenin üst düzey bir yetkilisiyle konuşmaya çalışacağım en kısa sürede.

Super Moderator
Üsküdar'ın üstü, Altunizade'ye gelmeden önce, Bağlarbaşı'nın yanı...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok bokör bir benzin istasyonu belki kampanya var 13lt alana 1.5litr bedava:queen: :queen: :pr: :pr: hepsi mafya

İstasyon Müdürünün ismi Şengün Bey.

Benden ve özellikle "Anıl Arman" dan selam söyle ve konuyu araştırmasını iste...

Eminim seninle ilgilenecek ve gereken araştırmayı yapacaktır.

sağol dostum ama konuyu BP ye ilettim maalesef artık onlar ilgilenecekler durum ile..

İstasyon Müdürünün ismi Şengün Bey.

Benden ve özellikle "Anıl Arman" dan selam söyle ve konuyu araştırmasını iste...

Eminim seninle ilgilenecek ve gereken araştırmayı yapacaktır.

bende orda oturuyorum bunları şikayet edelim yaw!!! büyük ihtimalle hava bastılar depoya!!!!!!!!

Super Moderator
@NicemaN,
Libadiye BP dediğin, Millet Parkı'nın karşısında, Emniyet Mah. girişinde olan mı?
Ben de ısrarla orayı kullanmamaya çalışıyordum...:silent:

bunlar giderek artıyor. ben bizim ordaki shell in kendi istasyonundan alıyorum kozyatağı bostancı çevresine duyrulur.

sanırım orası değil üsküdar askerlik şubesinden biraz ileride hatta orada mondial ve keeway bayileri var...

@NicemaN,
Libadiye BP dediğin, Millet Parkı'nın karşısında, Emniyet Mah. girişinde olan mı?
Ben de ısrarla orayı kullanmamaya çalışıyordum...:silent:

Geçmiş olsun arkadaşım... Bunlar pompa hileleri... Bu nedenle sizin için en verimli olan yerlerden benzin alın. Bu tür bir olayıda şikayet edeceğiniz merciiler vardır mutlaka Şikayet edin ki istasyonu mühürlesinler... O zaman diğerleri hizaya gelir ve yapmazlar... Hemde vatandaşlara bir yararınız olur. Ben bir kere yaptım pompaları hileli ayarlamışlar ortaya çıktı sonuç istasyon ruhsatı iptal... Ve mahkeme... Çünkü bu tür olaylar Nitelikli suç kapsamındadır. Pompaya elekronik ayar vermek sıradan bir insanın yapacağı şey değil. Alt yapı ister. Bütün pompalarda aynıdır. Düşün ki her istasyona gelen araçtan fazladan bir litre parası alındığını ortaya çıkan sonuç akıllara zarar. Sonuçta verilmeyen 1 litreyi vermiş gibi göstermek formel mantık ta ve hukuk mantığında dolandırıcılıktır. 1 YTL de olsa Bu kamu davası alanına girer. Çünkü Bir çok araç sahibi aldatılmaktadır. Sağlam bir savcı bu istasyonun sahibinin ocağını söndürüp istasyonu başına yıkar...

Super Moderator
Nuhkuyusu BP de İstanbul'da özel bir şirket tarafından işletilmeyen, BP International'ın kendi istasyonu, orada da böyle bir olay yaşanıyorsa geri kalanı düşünemiyorum bile...

En iyisi 19 lt pet damacana ile benzin alıp,evde motora koymak.

Malum şişe şeffaf ölçeklemek kolay olur.:cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
valla bende zeytinburnu sahildeki shell den benzin alıyorum 2 dir depo 5.2 lt 5.5lt benzin doluyo anlamadım bu işi geçen günde pompacı bana göstermeden 100 oktan dolduruyo kızdım olsun abii yaa diyor bu daha iyi diyor neyseki önledim herifi çünkü shellde 100 oktan benzin 3200ytl 95 oktan 2850

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar