2019 - BAHAR BULUŞMASI - Ön Talep Toplama Programı

buluşma için hangi gün olmalı sence

• Kullanılan toplam oy
    39
Super Moderator
cümleten merhabalar gençler ve dinazorlar :p:queen:
uzun zamandır görüşemedik buluşamadık
ne dersiniz bi çay kayfe buluşması yapalımda hasret giderelim mi
havalar önümüzdeki haftalarda ısınma eylimi gösteriyor bi fikirleri alalım dedim
eee ne diyonuz :queen::bounce:

anketi boş geçmeyelim :wiinkk:

Son düzenleme:
ben gelirim. herkesin ulaşabileceğin ortak noktamı belirlemeliyiz yoksa herkesin motoru var gelirler diyerek garipçe gibi güzel bir yere mi gitmeliyiz.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Paris'te yapalım.
Eyfel'e çıkarız.

Bknz: Kendim için bişey istiyorsam namerdim!

şöyle nisanın 13-14 ü gibi olursa neden olmasın güzel bir buluşma olur hemde havalar anca ısınır o vakte.

Baya zamandır girmiyordum foruma gezi filan varmı diye bakim dedim:)buluşma zamanı uyarsa katılırım:king:

Dinozor demişken,gelipte yakmayalım ortalığı?
Çi köfte getiren olursa gelirim.. :queen:

bulusmalarda ben eldiven falan kaybediyorum malum, sonra arkamdan toplamak zorunda kaliyorsun :))

Neden olmasın, gayet de güzel ve eğlenceli olur. Umarım iş zamanım ile çakışmaz da katılabilirim (bazen hafta sonları da çalışıyorum malumunuz) :bounce:

Mekan/Tarih/Saat ve mümkünse google maps üzerinden kullanılabilmesi ve adres şaşırmamak için GPS koordinatlarını paylaşırsanız harika olur :cat:

Super Moderator
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gözlerim aranan nitelikleri aradı. Mesela,
-Şehirlerarası yolculuk sorunu olmayan
-Maddi durumu iyi olan
- Motoru bilmem kaç CC'nin altında ve üstünde olmayan gibi :))

Şimdiden gidecek olanlara hayırlı yolculuklar. Sağ salim gider dönersiniz inşAllah

Super Moderator
Neden olmasın, gayet de güzel ve eğlenceli olur. Umarım iş zamanım ile çakışmaz da katılabilirim (bazen hafta sonları da çalışıyorum malumunuz) :bounce:

Mekan/Tarih/Saat ve mümkünse google maps üzerinden kullanılabilmesi ve adres şaşırmamak için GPS koordinatlarını paylaşırsanız harika olur :cat:

Bence siz adres verin ben sizi evden alayım, Koordinata kadar girmişiniz haha ne güldüm :)

Belki bende salça olurdum ne oldu şimdi bu iş :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------

Hea araba ile gelirim malum motorun üstünden kamyonet geçti :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:32 ----------

He anadolu yakası olsun , mümkünse zengin menü vs içki de olsun malum acıkırız :D

Bence siz adres verin ben sizi evden alayım, Koordinata kadar girmişiniz haha ne güldüm :)

Malesef ciddiyim :rendeer: Şirket şirket gezip eğitim veriyorum ve artık beyin adres algı ve karışıklığı durumu yaşıyor. Tek çözüm olarak GP koordinatları. Maps' de sağ tıklayıp "burası neresi" dediğinizde altta küçük bir pencerede veriyor. En net ve kesin çözüm :thumleft: Olmadı siz adres verince ben yine sayısal olarak bulurum yolu ne yapalım :cherry:

NOT: Çiğ köfte konusuna gelince, söz vermeyeyim ama sanırım o işi ben halledebilirim :bounce: Sindirim sorunu olan arkadaşları ikaz edeyim ama, demedi demesinler sonra :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar