Schubert gibi inanilmaz sessiz bir kaskiniz yoksa belli bir hiz sonrasinda zaten o ses kalitesi dusecek mecburen. Sehir ici kullanimda muzik önermem, keyifli ama bir o kadar riskli hale geliyor yolculuk
Kaskım NEXX hocam. Schubert kadar olmasada gayet iyi bir kask.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
Fiyatı çok pahalı değil alıp deneyebilirim belki. Tek sıkıntılı bölüm şuan kargo işleri çok sakat gelir mi, gelirse ne zamana gelir Allah bilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
Kriter ses kalitesiyse kaliteli bir kulaklik disinda bir cozum var mi? Oteki turlu ruzgar sesi tum detayi alip goturmeyecek mi zaten? Bluetooth sistemler pratiklik getiriyor sadece. Ancak kask ici yuksek ses kalitesi cok mumkun gozukmuyor bana.
Kriterim ses kalitesi hocam. Aktif olarak kulaklık kullanıyorum fakat kulaklarımı çok acıtıyor ve bazen yerinden kaydığında düzeltmek için komple kaskı çıkarmam gerekiyor. Kablo ile uğraşması cabası.
Bu dertlerden dolayı telefonu mountlayıp güzel bir intercom veya ses sistemi kurmayı düşündüm.
İntercom fiyatları beni benden alınca sizlere danışayım dedim.
Sonuçta en düşük intercom 700 lira. O parayı verip güzel bir ses alamazsam benim için hiç bir anlamı kalmıyor. Boşa para vermiş olurum yani.
Hatta kendim bi kulaklık alıp, hoparlörleri falan söküp sistem yapmayı düşündüm ama çok kaba oluyor öylede.