- Konu Yazar
Herkese merhaba, fiyatlarin scooterlara kıyasla daha uygun olması sebebiyle vitesli motorlara bakıyordum ancak bugün bir tane ilana denk geldim. 1999 model 42.??? Kilometrede Suzuki Burgman. İnternette biraz araştırdım ancak net bilgiler bulamadim o yüzden sormak istedim. Motor fotoğraflarda çok temiz duruyor model hakkında bilginiz var mi? Yoksa 2. El Hero karizma almayı düşünüyorum sizce tercihim hangi yönde olmalı
7bin lirayı geçmeyecek bir bütçem var daha öncesinde Honda Fizy scooter kullanıyordum az çok tecrubem var yani. Cevaplarıniz için şimdiden teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
Bu arada motorla yazın akdeniz-ege turu yapmak istiyorum o yüzden uzun yolda başımı agritsin istemem
7bin lirayı geçmeyecek bir bütçem var daha öncesinde Honda Fizy scooter kullanıyordum az çok tecrubem var yani. Cevaplarıniz için şimdiden teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
Bu arada motorla yazın akdeniz-ege turu yapmak istiyorum o yüzden uzun yolda başımı agritsin istemem