Migrostaki Bira İndirimi..

Ya bende gittim 100gr'lık Mehmetefendi Türk Kahvesi aldım bizim tekel bayiden. Tanesini 5tl'den iteledim. Migros'tan bira alırım kafa yapar dedim. Beğenmiyorsan alma dedi.

Mecburen aldık :salut:

Uzun zamandır almamıştım sen dedin diye bugün iki tane extra aldım. 9.95 indirimli fiyatı mı ya?
6 TL di bu. Tuborg kırmızı da öyleydi.

Motosikleti
Henüz yok.
Alkol tüketmeyenler için indirimli bir şey yokmu yav bizim başımız kelmi.

Hoka başgan. Oralara gelsem benide dalgakırana götürür müsün? Birde Muğla merkezde dalgakıran var mı? :p

hacım, Muğla merkez yüksek bir yerde ve sakin bir Anadolu kasabası tadında bir yerdir. ve fakat ilçeleri bodrum, marmaris, fethiye, datca deniz kenarında olup tam bir sahil kasabası özelliği taşırlar. Bendeniz dalaman nahiyesinde yaşıyorum. sahile 3 km. mesafede olup hem sahil hemi de kasaba kenti rengine sahip bir ilçedir.

bu arada migrostan 4'lü tuborg aldım. 30 lira. 10 lira kardayim. birazdan arkadaşlarla icabina bakacağız.

buralara gelirsen hafta sonu olmak şartıyla seni gezdirebilirim. gezilecek yer çok. hele motor ile daha keyifli oluyor.

Muğla merkezde bulut kıran var :D dalga kıran kadar olmasada iş görür :D

Bu sene kesinlikle motorla ineceğim Muğla'ya. Geçen sene es geçtim, yıllık izin kullanmadım ama bu sefer affetmeyeceğim. Aklımda bulunsun. Saolasın söylediğin için :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

Alkol tüketmeyenler için indirimli bir şey yokmu yav bizim başımız kelmi.

Carrefour'da et indirimde %25 civarı falan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

hacım, Muğla merkez yüksek bir yerde ve sakin bir Anadolu kasabası tadında bir yerdir. ve fakat ilçeleri bodrum, marmaris, fethiye, datca deniz kenarında olup tam bir sahil kasabası özelliği taşırlar. Bendeniz dalaman nahiyesinde yaşıyorum. sahile 3 km. mesafede olup hem sahil hemi de kasaba kenti rengine sahip bir ilçedir.

bu arada migrostan 4'lü tuborg aldım. 30 lira. 10 lira kardayim. birazdan arkadaşlarla icabina bakacağız.

buralara gelirsen hafta sonu olmak şartıyla seni gezdirebilirim. gezilecek yer çok. hele motor ile daha keyifli oluyor.

Abi ben seni Muğla merkezde sanıyordum. Ondan nasıl yani die şoka girdim. Ah ah 1+1 ev bulsam bir tane ucuza, yatırımlık falan olmayan, pahalı olmayan, senede canım sıkıldığı zamanlarda başımı sokacağım ve en önemlisi gene ucuz olan. Kovalarım yeminle... Bu İstanbul'un tadı tuzu yok.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Bu sene kesinlikle motorla ineceğim Muğla'ya. Geçen sene es geçtim, yıllık izin kullanmadım ama bu sefer affetmeyeceğim. Aklımda bulunsun. Saolasın söylediğin için :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

Carrefour'da et indirimde %25 civarı falan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Abi ben seni Muğla merkezde sanıyordum. Ondan nasıl yani die şoka girdim. Ah ah 1+1 ev bulsam bir tane ucuza, yatırımlık falan olmayan, pahalı olmayan, senede canım sıkıldığı zamanlarda başımı sokacağım ve en önemlisi gene ucuz olan. Kovalarım yeminle... Bu İstanbul'un tadı tuzu yok.

Gel gel bir çayımı kahvemi içersin :D

16 tane daha aldım yarın 10 daha alabilirim

NdlLcy.jpg

Motosikleti
CBR 125 R 2014

Kopmaya yer arıyordum dalamana da hiç gitmemiştim yarın bir dalaman yapayım :D

Motosikleti
Hero X Pulse 200
off beee şu amsterdamı bir zamanlar 35cl viskinin yanına su niyetine içiyordum.

güzel günlerdi. :)

Gürcistanda 2,5 l birayı yanlış değilsem 11 TL ye almıştım 😁 sadece bira ucuzdu diğerleri ile burası arasında pek fark yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar