- Konu Yazar
Selam üstadlar motosikletim sym Xpro 125 lik, motor çalışır durumdayken anahtarı off konumuna çevirmeden çekerek çıkarabiliyorum. Şimdi bunu fırsata çevirmek istiyorum grenajın gizli bir yerine tuş koyarak, anahtarsız motoru çalıştırmak istiyorum. acil durum stop tuşu bulunmuyor, bulunsaydı hiç tuş koymama gerek kalmayacaktı sanırım. Kısaca daha anlaşılır şekilde anlatayım anahtarı takıp motoru çalıştıracağım ve anahtarı çekip çıkaracağım, motor çalışıyor şekilde kalacak, stop için bu yapacağım tuşu kullanacağım. Anahtar ile işim olmayacak, fakat anahtarsız motor hep ON konumunda kalacağı için aküyü etkilerim. Başka bir fikir olarak uzaktan kumanda da olabilir, varmıdır böyle bir imkan ? Kuryelik yaptığım için sürekli aç kapa yapacağım ve kumanda ne kadar dayanır. Hırsızlık vs gibi sorunları yazmayın lütfen sadece sorumun mantıklı bir yöntemi bulunurmu.
teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
ABS gereksizdir diyen dahilerimizden bile ses yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
ABS gereksizdir diyen dahilerimizden bile ses yok