Geceden beridir kahkaha atıyorum. Bu nasıl bir öğüttür? :queen:
Şimdi sizi 3 gün forumdan uzaklaştırsak ve sebep olarak da, "hiç bir şey söylemeye gerek yok seçeceği" desek, bi rahatlama gelir mi![]()
İlla ki. Monta ne gerek var hâlâ anlamış değilim gerçi...
|
||||||||||
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi: İlk mesaj argo içeriği nedeniyle düzenlenmiştir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
Şikayetleriniz için tıklayın
Haydaa, moderetör uyarı mı alıyo ben mi yanlış anlıyorum
Seviyorum böyle anarşik hareketleri, yetki metki dinlemeyip basıyolarmı tokadı yoksa![]()
Fazla cross yapmaktan fazlaca temiz hava bol oksijene maruz kalmana bağlıyorum bu mesajını![]()
Hayır şey olayını anlamadım ben, siz birine uyarı attığınızda o yorumu atan yerine sizin adınız felanmı görünüyor üzeri sizin profille mi kapanıyor.
Yada atıyorum ben uyarı alırsam yukardakı uyarı fotoğrafı benim profilim eşliğindemi yayınlanıyor.
Yada 3. ihtimal yukarda gördüğümüz o uyarı "Lucas uyarmış" gibi bir uyarı mı ?
Lucas uyardı mı, uyarıldı mı ?
Merak konusu bu![]()
|
||||||||||
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi: Sizi uyarıyorum MrMud. Uyarıldınız
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
Şikayetleriniz için tıklayın
|
||||||||||
|
||||||||||
Sıkıntıya çare bulmuşlar mı? Walla bende saçma sapan bir arayışlar içindeyim. Kendimi işten attırayım, tazminatım ile bir ülkede berduş gibi parasız kalıp evsiz olayım diyorum zaman zaman. Sonra diyorlarki ne yaparsan yap, biz seni işten atmayız. Accık mobing uygulayın diyorum. Uygulayan bok yoluna gidiyor.
O zaman biz gene yazı bekleriz...
https://www.youtube.com/watch?v=geNUW1V5z_g
Kırlangıç kasa Siyah R6 bulacaksın aga. Sonra yapıştıracaksın gaza, böyle 15k devirlerde kendinden geçerken gözlerini 10sn kapatıp yolu gözlerinde düşleyeceksin :bestmt: