Yeni motor ne alıcaksın ne düşünüyorsun..
Valla bu fiyatlarla bu yılı boş geçerim gibi görünüyor. Seneye pirelenirim dayanamam sanırım. Bir hafif enduro deneyesim var CRF 250 Rally gibi ama sırf hafif arazide gezmeyi merak ettiğimden. Cruiser dışında diğer modeller bana pek hitap etmiyor. Sevemiyorum. Hele commuterlar, scooterlar özellikle SS ler bana çok çok uzak. BMW F650 GS temiz bulunursa yada Aprilla Pegaso olabilir ama uzun süre kullanmam heralde. Cruiserların durumu da ortada. Büyük hacimli cruiser da istemiyorum. İstanbul içinde eziyet olur bana. Daelimi de hiç beğenmedim görüntü olarak ayrıca tek silindir olmasıda kötü. Yine geriye sanırım GV 250 den başka alternatif yok. Seviyorum bu motoru , temiz bi 2 el alırım yine sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
şasesi bozuk motora 7 bin istediler benden. Grenajların hiçbiri yok, iki çamurluk kırık, depo boyalı, far, göstergeler kırık. direksiyon ape, sağa sola çevirince gaz veriyor motor. 55.000km den fazla yol yapmış adam 7bin daha fazla inmem motor bu dedi. iyi de nasıl motor ? Piyasanın durumundan ve satıcıların tavrından dolayı motor alamıyoruz... Dolandırıcılık lan bu![]()
7 bine cok düzgün bulman zor. 9.500-10bin arasına çıkabilirsen temiz ve iyi durumda bir motor bulabilirsin. Herkesin malı kendine altın maalesef