Şuan da güneşleniyorum ensem yandı.Bizim pehlivan garajda böyle güneşte çıkartırsam rengi solabilir.
Daha yeni pasta cila yaptım yarın veya pazar belki bir selimpaşa sahil yapabilirim.
![]()
17:00 itibarıyla Bakırköy 19 C
Akşam Yeşilköy Çirozda çay iyi gider.
Yeşilköye gitmekten vazgeçtim. Yarın nasılsa tüm gün dışarıda olacağım![]()
Ooo özel ders yok yani. Benim içinde geziver ustamBen yarın ne yaparım? Ben bile bilmiyorum. Walla virajlara yakın yerde oturmak lazım. Çok masraflı oluyor virajlara gitmek. Zaten bir depo ile 200km gidiyor benim alet.
Yarın ders yok
Ben bekliyorum, bekliyorum bir türlü sarı ışık yanmıyor
Ya bozuldu yada bir yerlere takıldı deyip gidip benzin alıyorum
Yaklaşık 500 km de bir![]()
Müdür beni götürcen mi.. :mrgreen:
Şuanda yaklaşık 10 kişilik bir chopper grubu gümbür gümbür geçip gittiler. Tabi bende kokularını aldım attım kendimi balkona , hangi kulüp olduklarını göremedim ama yelekleri vardı. Ne karizma adamlar ya , bu saate sanki yarım kalan bir hesabı kesmiş eve dönüyorlar gibi gidiyordular.
Neyse yarın öğleden sonra bende giyicem yeleğimi aticam kendimi yollara.çok canım çekti
Aga ben seni götürürüm de sen bir daha motora binecek mi? :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------
Tabi chopper hojdır ama bilemedim. Benim yapıma uymadığından kullanmam herhalde. Lakin bir hd iron 883 yada fourty eight bulsam benden âlâ cruiserci olmaz :thumleft:
Silivri sahilinde iron 883 ve fourty eight yanına çekiyim benim pehlivanı, senle de beraber karşılarına bir sandalye çekip oturalım, 10 kişiden 8 benim motorun fotosunu çekip sağını solunu kurcalamazsa bırakırım bu mesleği. O dediklerinin yanından fişek gibi geçiyom ben , ne o öyle 180 ni geçmeyen cruiser mi olurmuş . Ben 220-230larda geziyom
Bende Çatalca üstünden Silivri'ye gidecektim, bir arabayı sollarken girişi kaçırdım. Dümdüz bastım Silivri'ye. Sahilde her zamanki cafe'de her zamanki rutinimi yapıp geri geldim. Silivri'den çıkarken kırmızı bir Mercedes CLA benim aklımı aldı, 3sn sonrada ben onun aklını aldım. Doğal olarak bir daha görüşemedik. Şu düz yol gazcılarından gına geldi.
Geçen Uçmakdere'den dönerken 2tane MT-09'da aynısını yaptı. Artislik yaptıktan sonra şu yaktıkları benzini yada mazotu düşünmüyorlar mı? Çok komiğime gidiyor. Yarın hava çok güzel ama çıkmayacağım muhtemelen. En yakın virajlar 150km uzakta bana. Dümdüz gidip 2 viraj göreceğim die uğraşamayacağım. Güneşli havada güneş gözlüklerimi takıp, köpeğimi gezdireceğim :bounce:
Bende Çatalca üstünden Silivri'ye gidecektim, bir arabayı sollarken girişi kaçırdım. Dümdüz bastım Silivri'ye. Sahilde her zamanki cafe'de her zamanki rutinimi yapıp geri geldim. Silivri'den çıkarken kırmızı bir Mercedes CLA benim aklımı aldı, 3sn sonrada ben onun aklını aldım. Doğal olarak bir daha görüşemedik. Şu düz yol gazcılarından gına geldi.
Geçen Uçmakdere'den dönerken 2tane MT-09'da aynısını yaptı. Artislik yaptıktan sonra şu yaktıkları benzini yada mazotu düşünmüyorlar mı? Çok komiğime gidiyor. Yarın hava çok güzel ama çıkmayacağım muhtemelen. En yakın virajlar 150km uzakta bana. Dümdüz gidip 2 viraj göreceğim die uğraşamayacağım. Güneşli havada güneş gözlüklerimi takıp, köpeğimi gezdireceğim :bounce:
Ani esas güzel hava yarın. Esas yarın kefler yapacaktınızBen erindim tek sürmekten. Sıkıldım da. Kimse gelmez ise bundan sonra uzun rotalara çıkmayacağım. Bundan sonra direk ayda bir kez Çanakkale, İzmir falan yapacağım. Yada 2-3 ayda 1kez falan. Malum otel fiyatları pahalı
Kimsede kalmadı oralarda gidelim 2biraya bir gece kalalım![]()
Çatalca üzerinden dolaşarak Büyükçekmeceye geldim.
Kızılordu Korosunu izleyeceğim...