Sizinle bu gün internette gördüğüm ufak bir şey paylaşmak istiyorum, daha önce bilenler var mı bilmiyorum, ben tesadüfen internette denk geldim...
Öncelikle bu fotoğrafa çok iyi bakın...
Bu gördüğünüz insanlar bir "Motosiklet Klübü".
Yani insanların çoğunun gözünde "Motosiklet Çetesi".
Grup üyelerinin çoğu sabıkalı, yolda görseniz yolunuzu değiştireceğiniz, kadını erkeği hepsi halkın çoğunluğunun dışladığı tipler.
Alkolün ağababasını kullanan, hatta araların da bolca ot kullanan da var.
Dövmesiz olan yok denilecek kadar az.
Fotoğraf sadece grubun küçük bir parçası, oldukça kalabalıklar.
Bu grubun adı B.A.C.A.
Unutmayın bu ismi, unutmamaya çalışın.
B.A.C.A. ne anlama mı geliyor ?

"Bikers Against Child Abuse"
Gruplarının tam adı bu "Çocuk İstismarına Karşı Motorcular"
Bu adamlar istismara uğrayan çocukların davaları olduğu zaman hep birlikte mahkemeye gidip, manevi destek oluyor "Biz arkandayız korkma!" diyorlar.
İstismara uğrayan çocukların psikolojik iyileşme döneminde evinden kalabalık bir şekilde alıp, motosiklet ile okullarına bırakıyorlar, ta ki çocuk "Artık yanlız gidebilirim" diyene kadar.
Etkinlikler düzenleyip, istimara uğrayan uğramayan çocukların hepsini birbirine karıştırıp sosyalleşmelerini sağlıyorlar.
İstismara uğrayan çocukların ailelerine maddi manevi her türlü ellerinden gelen desteği veriyorlar.
Bu insanların sabıkalarının hepsi kavga ve darp.
Ama tuhaf olan, bu gruptan şiddet gören herkesin ortak yönü "Ne Tesadüftür ki", bir aile tarafından istismar davası açılmış, yada daha önce pedofili suçu olan kişiler

Altını çizerek belirteyim
Her dava açılanı komaya sokuyolar gibi bir durum değil, seçerek bazılarını komaya sokuyolar, kriterleri mutlaka vardır eminim
Hani başta dedim ya, "Dövmeli, alkol kullanan, hatta kimi ot içen, saçı sakalı bir birine karışmış tipler"
İnsanlar ön yargı damgalamaya bayılır...
"İçiyorsa alkoliktir!"
"Dövmesi var, serserinin teki belli!"
"Saça sakala baksana, marjinal y*vşağın teki işte!"
Siz bunları yapmayın.
Ayrıca "Motorcu" mu olmak istiyosunuz, örnek alacağınız insanlardan bir grubu yukarda

Racing sürüp 500 basınca, Enduro sürüp 20 metre rampadan atlayınca, naked sürüp stunt yapınca yada cruiser sürüp asi çocuğu oynayınca motorcu olmuyoruz arkadaşlar, gerçek motorcular yukarda
Saygılar.