Ojbuldum bea . Bende Yazın giyilemicek gbi dusundum. Yazlık file mont şart demekki
Doğrudan bu kararı vermeyin.
Bünyenize, trafik durumuna, kullanacağınız yola ve ortalama hızınız ile dur/kalk adediniz ve duraklamalardaki bekleme sürenize göre rahat da edebilirsiniz küfür de edebilirsiniz. Deneyerek göreceksiniz, başka yolu yok malesef. Örneğin aynı montu kullanan arkadaşım içlikle kışın motosiklet kullanırken üşürken ben rahatsız olmuyorum, aynı vatandaş yazın astarı dahi çıkartıp giydiğinde terlerken ben kuru kalıyorum. Aynı yol aynı mesafe aynı ürün. Bünye de farkettirir.
Baktınız ki çok rahatsız ediyor, aşırı terliyorsunuz o zaman file tiplere bakabilirsiniz. Denemeden doğrudan masraf yapmamanızı öneririm.
Kullanımda terlemeler başladığında astarı çıkarmak, kesmezse havalandırmaları açmak bir nebze olsun sizi rahatlatır. Ancak kesinlikle "havalandırmalıdır, yaz kış mükemmel iş görür" diye düşünmeyin. Genel maksatlı kullanım şeklinde verimli bir ürün gözüyle bakın.
Dainese iyi markadır. Bakımını yapın, sıcak suda makinede yıkamayın, yıkarken içlikleri çıkarın yeter (birde ruhsatı cepte unutmayın :queen
Korumalar size biraz uyum sağlayabilir, ama daha çok siz onlara alışacaksınız. Oturuş pozisyonunda fazla rahatsızlık vermeyeceklerdir.