- Konu Yazar
Bu tank slapper sadece yüksek cc li motorlar da mı olur yoksa 125 cc de bile oluşabilcek bir şey mi ? birde tek sebebi gidonu sımsıkı sıkmak mı ?
Bu tank slapper sadece yüksek cc li motorlar da mı olur yoksa 125 cc de bile oluşabilcek bir şey mi ? birde tek sebebi gidonu sımsıkı sıkmak mı ?
bu olay on süspansiyon ile alakalı olduğundan her motorda olabilir. Kullanıcıya bağlı biraz da
Cb125f e çantayı tak. Giderken elleri bırak. Bak bakalım nasıl tank slapper oluyosun usta.
Gerilmiş bir ip düzdür, ortadan veya önden iterseniz, hizası bozulur. Düzeltmek için ardaından geri çekebilirsin, ''arka fren'' veya ortadan ikitarafdan elle düzeltirsin ''ayaklarla motoru kavramak''. Doğrumu anladım o kaplan, mantık gürütüyorum.
Elleri bırakma gibi bir amacım olmaz inşallahCb125f e çantayı tak. Giderken elleri bırak. Bak bakalım nasıl tank slapper oluyosun usta.
Gerilmiş bir ip düzdür, ortadan veya önden iterseniz, hizası bozulur. Düzeltmek için ardaından geri çekebilirsin, ''arka fren'' veya ortadan ikitarafdan elle düzeltirsin ''ayaklarla motoru kavramak''. Doğrumu anladım o kaplan, mantık gürütüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
Motosikleti ilk kullandıktan sonra ilk işim o çantayı sökmek oldu. Acayip bir havadirenci oluşturuyor, hele üzeri tırtırlıysa.
Tam aksine ön tarafa yük aktarmamak gerek.