- Konu Yazar
Arkadaşlar yakın bir zamanda motor alıcam bütçem 30k ekipman dahil olucak şimdiden sağolun önerileriniz çok değerli benim için.
Ekipman işini biraz ertele, önemli olan motosikleti alabilmek, ekipmani yavastan duzersin sonra, al bir ls2 kask zaten yaz geliyor idare et biraz, parani motosiklete yatir derim, sonradan çok pisman olursun.
Ekipman işini biraz ertele, önemli olan motosikleti alabilmek, ekipmani yavastan duzersin sonra, al bir ls2 kask zaten yaz geliyor idare et biraz, parani motosiklete yatir derim, sonradan çok pisman olursun.
Arkadaşlar yakın bir zamanda motor alıcam bütçem 30k ekipman dahil olucak şimdiden sağolun önerileriniz çok değerli benim için.
Valla şehir içi şehir dışı düşünüyorum günlük 100km yol yapıcam yaşım 21 ünide okuyorum boyum 183 kilom 80 cb250r tasarımı çok hoşuma giidiyor ama küçük kalır diyorlar.bu yeni üyeler nasıl bir jenerasyondur yav.
bende eski sayılmam :queen:
Hüseyin başkan; aradıgın özellikler neler onları söylersen sana uygun tavsiyede bulunabiliriz. 30 bin e cruiser naked ss scooter ne ararsan var sonucta.
2000km scooter kullandım bu ayda a2 ehliyet alduım ve ilk defa vitesli motor kullanıcam.Öncelikle ne kadar tecrübeniz var,ne tarz motosiklet düşünüyorsunuz,motoru ne amaçla kullanacaksınız bunun gibi konuları da söylerseniz daha çok yardımcı olunabilir.
2000km scooter kullandım bu ayda a2 ehliyet alduım ve ilk defa vitesli motor kullanıcam.
Cb250r ın tasarımı çok hoşuma gidiyor ama ufak kalırım onda ve zincir sesi felan diyorlar soğudum açıkçası* Mossberg500 arkadaşımızın kastettiği şey ötv indirimi ve seçim sonrası bindirimi olduğunu düşünüyorum. Devir eski devir değil linç etmeye başlamayalım lütfen. *
O fiyatlara eğer naked düşünüyorsanız Yamaha MT25 - Honda CB250R düşünebilirsiniz gayet iyi bir başlangıç olabilir. İkisinin de 2018 ABS'li modelleri neredeyse aynı fiyata (22-23 civarı) veriliyor diye biliyorum. 30K aralığında birçok farklı, birbirinden iyi modeller var öncelikle tarz belirlerseniz daha detaylı tavsiyeler alabilirsiniz.
Cb250r ın tasarımı çok hoşuma gidiyor ama ufak kalırım onda ve zincir sesi felan diyorlar soğudum açıkçası