NOTER SATIŞI İÇİN VERGİ DAİRESİNDEN BELGE?

bugün motoru satıyorum hayırlısıyla da bu noter satışı için kime sorsam ruhsat kimlik yeter diyor ama internetten aratınca vergi dairesinden aracın borcu olmadığını ispatlayan belge isteniyor diyor? bunun aslı nedir?

bugün motoru satıyorum hayırlısıyla da bu noter satışı için kime sorsam ruhsat kimlik yeter diyor ama internetten aratınca vergi dairesinden aracın borcu olmadığını ispatlayan belge isteniyor diyor? bunun aslı nedir?

fi tarihinden kalma bilgi bu. Artık öyle bişey yok. Zaten noter sistemden görüyor. Borcun varsa git öde öyle gel diyor. Satış yapmak için iki tarafın da Kimlik kartı veya Sürücü belgesi ile araç ruhsatı ve para yeterli.

fi tarihinden kalma bilgi bu. Artık öyle bişey yok. Zaten noter sistemden görüyor. Borcun varsa git öde öyle gel diyor. Satış yapmak için iki tarafın da Kimlik kartı veya Sürücü belgesi ile araç ruhsatı ve para yeterli.

Sürücü belgesi de mi isteniyor? Ben annemin üzerine aldım fakat kimse sürücü belgesi sormadı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Sistemden kontrol edilebiliyor artık evrağa gerek yok.

Motosikleti
Honda CBF 250
Yok öyle bişey, vergi borcu veya trafik cezası varsa noterde çıkıyor. Aracın borcu varsa; şu sebepten şu kadar borcu var devir yapamazsınız diye uyarıyor. Netten öder 30 dk sonra falan tekrar dener satarsın... kağıt getirmek yok... Ben aracımı satarken sabah vergi borcunu netten ödeyim 1 saat sonra devir etmiştim noterde.

Motosikleti
D400
Daha birkaç ay önce aldım

Ruhsat ve kimlik yeterli.

Noterde ceza vs. herşey cıkıyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar