mt sticker logosu Senator'e yakışmış mı?Bakın bakalım...

Valla ellerine sağlık çok güzel olmuş ve orjinal duruyor bende aynısını deneyeceğim fikirlerin için teşekkürler.:cat:

Valla ellerine sağlık çok güzel olmuş ve orjinal duruyor bende aynısını deneyeceğim fikirlerin için teşekkürler.:cat:

Rica ederim Hakan kardeş.Bu arada çıktıyı al,güzelce bu şeffaf dosya dediğimiz dosyanın içine koy makasla güzelce kes ve yapıştır.:cat:
Kendine iyi bak.

valla kardes cok buyuk kacmıs bıraz pek hosuma gıtmedı.Belkı benım tercıhımdır bılmem ama motorumda logolar vs olması hosuma gıtmez motosiklet.net logosu sole 6 cm fln olursa arka tarafa bı yere yapıstırım ama o cok buyukk

toprağım bu ne yaa kocaman :p

fotoyuda 15-20mp falan çekseydinde daha bekliyo olsaydık bari:mrgreen:

güzel olmuş baya abilerim bende istiorm o yapıştrmadan ya nerden bulcam bilgisi olan warsa bana özelden bi msj atsın bi zahmet saoln

toprağım bu ne yaa kocaman :p

fotoyuda 15-20mp falan çekseydinde daha bekliyo olsaydık bari:mrgreen:

:queen: :queen: :queen:

güzel olmuş baya abilerim bende istiorm o yapıştrmadan ya nerden bulcam bilgisi olan warsa bana özelden bi msj atsın bi zahmet saoln

Valla ben Bursa'dayım istedim ben moderator arkadaşların birisinden,gönderiyorum dedi ama 1 ay oldu ses seda yok:cherry:

Son düzenleme:

NOT : Arkadaşlar bunlar benim yaptıklarım sizde daha güzel olduğunu düşündükleriniz varsa sizde ekleyin güzel bi paylaşım yapalım... :cat:

NOT : Sticker' i çıkartıcak yer size istediğiniz boyutu ayarlayacaktır.

:cat:

özkan Sava Kardeş Manyak Bişi Oluş Fakat Bi Eksiği Var Hafiften Küçültüp Daha Pürüzsüz Taksaydin Daha Hoş Dururmuş Ama Yinede Güzel Hem Güzele Ne Yakişmaz Bak Sana şundaki Endama

özkan Sava Kardeş Manyak Bişi Oluş Fakat Bi Eksiği Var Hafiften Küçültüp Daha Pürüzsüz Taksaydin Daha Hoş Dururmuş Ama Yinede Güzel Hem Güzele Ne Yakişmaz Bak Sana şundaki Endama

Tamam Cem kardeş birde senin için küçültüp yapıştıracağım.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar