https://mcdn01.gittigidiyor.net/40965/tn30/409655892_tn30_0.jpg
kullandığım kablo bu,
15 liraya basit olanından almıştım deneme amaçlı.
daha kaliteli bir kablo alabilirim.
dediğin kadarı yeter de artar bile.
el yapımı olanı da göz ardı etmeyeyim,
fiyatı abartı olmaz ise alabilirim.
Söz konusu olay analog sinyal olunca kablo kalitesi çok fark ettiriyor haberiniz olsun. Bunun için özel yalıtımlı ve altın kaplı kablolar var ve inanılmaz pahalı. Ben o yüzden sesi kayıpsız ve ucuz yoldan en kaliteli haliyle dinleyebilmek için optik çıkışı tercih ediyorum. Bilgisayarım da da creative t20 ve logitech z5500 kullanıyorum. t20 ler çok üst frekanslara çıkabildiği için telli enstrümanları ve vokal sesleri inanılmaz temiz veriyor. Hele bir de ses formatınız dts ise tadından yenmiyor. Özellikle konser kayıtlarında sanki oradaymışcasına etkisi altına giriyorsunuz. Bu iş çok pahalı bir hobi ve zevk maalesef. Her sistemin kendisine özgün keyfi var. Örnek vermek gerekirse lambalı olan eski sistemin kendisine has ayrı bir lezzeti vardır :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------
çok pahalı bir zevk.
yüksek kalite müziklerimi beats ile dinliyorum; idare ediyor :queen:
Beats herhalde bu zamana kadar kullandığım kendi sınıfındaki en berbat kulaklık diyebilirim. dr beats ve hd var 10 sene olmuştur alalı toplasan 10 saat anca kullanmışımdır.