Hero Xpulse 200T tasarım olarak melez de olsa genel görünümü iyi. Dual-Purpose olarak satar diye düşünüyorum.
Benelli 502S çok yakışıklı görünüyor. Gelgelelim marka yazıları falan normal sticker. Resmen bana Çinli muamelesi yapın demişler. Bari amblem yapıştırma olmasaydı. Ayrıca motosikletin kuyruğundaki stickerlarda 502c yazıyor. Kod neden değişik anlamadım. Motosiklet tek kişilik, artçı için yer yok. Şasi işçiliği, kaynakları falan hoş görünüyor. Fiyat açıklanmamıştı sorduğumda. Leoncino ile aşağı yukarı aynı olur diye düşünüyorum.
Ayrıca Benelli, düşük cc modellerini getirmiş. Japona alternatif olur mu bilmem ama genç işi, şekilli motorlar.
Bmw, Ducati, KTM, Husqvarna ve Harley-Davidson standları şapkaları uçurmakta. Ailemizin Japonları honda ve Yamaha'da da fiyatlar az değil. Kawasaki ve Suzuki gelmemiş.
Fuarın gözdeleri: Kenanın H2R'ı, Ducati V4s ve Yamaha standında R6'da oturan manken
Ayrıca Motul standındaki Husqvarna 701'i kişiselleştirenleri de tebrik ediyorum. Keşke beni de karbon kaplasalar
Son olarak, fuara ilgi yok değil ama pek motosiklet satışı olacağını sanmıyorum. Alt katta tekstil mağazaları güzel iş yapıyor.