Teşekkür ederim sağolun
Dostlar selamlar, yaza doğru yavrularımızı hazırlamak ve en azından modifikasyonlarımızı kış dönemi yapmak adına sizlerin de görüşlerini almak istedim;
Akrapovic Carbon ve Akrapovic Titanium arasında kalmaktayım. Sizce sıfır Akrapovic Carbon mu almak daha iyi, yoksa ikinci el, aşağı yukarı aynı fiyatlarda Akrapovic Titanium mu? Ciddi fark görür müyüm?
Arkadaşlar selam.nasip olursa aranıza katılmak istiyorum ama motor renk konusunda kararsızım hala.siyah renk alsam mı diye düşünüyorum yoksa mavi ve ya night fluo mu?yarın değiştirirken siyah renk sorun olur mu acaba diye düşünmüyor değilim.hepinizin tekeri düz bassin kazasiz belasız sürüşler.

Herkese İyi akşamlar. Yaklaşık 3 gün önce beyaz 2017 model MT 7'me kavuştum. Fakat kafama takılan bir kaç soru var. Motorum 5 bin Km de bakımları yeni yapıldı. Daha önce inazuma kullanıyordum. İnazumadan sonra bu motorun vites geçişleri biraz sert geldi 2-3-4 tak tuk diye sert geçiyor. Sizce bunda bir sorun var mı? Dün biraz gaz açtım (180 - 200) bugün egzosa baktım ufa siyah lekeler vardı (FOTO KOYDUM) Bunlar için endişelenmem gereklimi ? Son olarak göbek amortisörünün ayarlı olduğu seviyeyi nasıl anlıyoruz. Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim. Motor hakkındaki tavsiyelerinizi de bekliyorum.
[url]https://i.hizliresim.com/alpZlQ.jpg[/url]
Hayırlı olsun öncelikle.Mt07 nin vites geçişleri biraz sert.Motul 7100 ile baya rahatlıyor ama yamalube koymuşlar ise geçişler hissedilir derece sert olması normal.Egzosdaki siyah lekeler de normal motor soğuk iken gaz açtığında ya da yüksek devirde kullandığında atılan çiğ gaz gibi düşünebilirsin.sakin kullanımda olmaması lazım. Motor hakkında ki tavsiyelerim sakin kullan![]()
Hayırlı olsun öncelikle.Mt07 nin vites geçişleri biraz sert.Motul 7100 ile baya rahatlıyor ama yamalube koymuşlar ise geçişler hissedilir derece sert olması normal.Egzosdaki siyah lekeler de normal motor soğuk iken gaz açtığında ya da yüksek devirde kullandığında atılan çiğ gaz gibi düşünebilirsin.sakin kullanımda olmaması lazım. Motor hakkında ki tavsiyelerim sakin kullan![]()