Motoru aldığım şahısı aradım bende de olmuştu ben enjektör temizleyici koydum sorun halloldu dedi yaktıda sürekli shell den aldım dedi olmazssa dediklerinize ek olarak enjektör temizleyici alsammı acaba bilemedim ? teşekkürler.Akü kutuplarını kontrol edin. kabloları kontrol edin.
gerek yok bence. oncelikli olarak dediklerimizi yaparsaniz duzelecektir. bende de olmustu bu yolla duzeldi.
Akü kutuplarını kontrol edin. kabloları kontrol edin.
Gidon eğriliği fazla değilse, gidon çapından biraz fazla (su borusu gibi) uzunca bir boru ile düzeltebilirsin.
Elciklerin kauçukları sökülmeli ve gidon yerinde, motora bağlı olmalı. Tek başına yapamazsın, yardımcı gerekir.
Boruyu taktığın kısımlar düzeltirken ezilmesin diye gidon topuzlarını takmanı tavsiye ederim, topuzlarda çizilmesin dersensağlam bant benzeri bir şeyle kaplayabilirsin.
Honda Domi.'nin, Africa'nın gidonunu bu şekilde düzeltmiştik.
Motul 7100 15W50 4T yag olarak düşündüm nasıl olur acaba 2006 gs için .
orjinal buji kodu:????? farklı yazanlar var
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------
Motul 7100 15W50 4T yag olarak düşündüm nasıl olur acaba 2006 gs için .
orjinal buji kodu:????? farklı yazanlar var
birde yağ kaç km degişim olur tahmini
Manueldeki buji kodu NGK D8 EA
Bakım aralığı 10.000 km. Fakat manuelde kısa mesafeli sürüşler veya hava sıcaklığının 0 derece olduğu zamanlarda 3.000 km öneriyor.
Motul kullanmıyorum.
buji tamam
bakım aralıgı tamam
birde yağ tavsiyesi olsa tam olurdu
yinede de teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
bu buji kou için 2000-2003 diyor 2006 olurmu bu buji acaba ?
sinansari_fb kardeşim öncelikle yüz kere bin kere özür dileyerek başlamak isterim.Aşağıdaki linkte, BMW f650gs için muadil parçalar, bir çok arızanın detaylı resimli anlatımları var. Kesinlikle incelemenizi tavsiye ederim.
http://www.crossroadz.com.au/F650GS/index.html