- Motosikleti
- Henüz yok.
- Konu Yazar
Hafta içi kararlaştırıp hafta sonu hafif yağışlı olsa da tüm eşyamızı yükleyip Ömerli Barajı Esenceli köyüne doğru yola çıktık, yerler ıslak çamur yaprak olunca doğal olarak yazlık lastik ile bu kadar oluyor, güç bela pati çeke çeke kamp alanına varıp kampımızı attık, yanımızda streç getirmiştik onunla etarfımızı çevirdik kendimize sit alanı oluşturduk, yola çıktığımızda hava biraz soğuktu ama kamp alanı daha ılımandı gece de üşümedik gayet güzel bir kamp geçirdik.
Sabah uyandığımızda göl yoktu bildiğin gölün üzeri sislerle kaplı haldeydi saat 10 a doğru sisler ve güneş yavaş yavaş yüzünü göstermeye başlamıştı. İnerken iyi idi ama çıkarken lastik izinden ve müsait yerden çıkmaya çalışınca egzozu sürte sürte sola meğilli bir şekilde sorunsuz çıkabildik.
Burda Hindistanlıların çok yaptığı bir hareket bende benim başım kel mi dedim ve bende yaptım.
Sabah uyandığımızda göl yoktu bildiğin gölün üzeri sislerle kaplı haldeydi saat 10 a doğru sisler ve güneş yavaş yavaş yüzünü göstermeye başlamıştı. İnerken iyi idi ama çıkarken lastik izinden ve müsait yerden çıkmaya çalışınca egzozu sürte sürte sola meğilli bir şekilde sorunsuz çıkabildik.
Burda Hindistanlıların çok yaptığı bir hareket bende benim başım kel mi dedim ve bende yaptım.
Son düzenleme: