- Motosikleti
- Ducati Multistrada 950
Benim önerim de cbf600 yada cbf1000.. yada araya bir 400 luk motor sıkıştırmak
Gardaşım bana sorarsan 600 ile 1000 arasında ki fiyat farkına kimsenin gücü yetmez ;senin canın. Anladığım kadarı ile bu soruyu samimi olarak soruyorsun eminim ki burda yazılanları da dikkate alacak kadar izan sahibi birisindir. Benden çok daha tecrübeli arkadaşlar mevzuyu zaten açıklamışlar. Hayrı iste ama aklı da elden bırakma derim.Konu trol değil , 4 silindirli SS bir motor almak istiyorum aslında ancak 600 cc ile 1000 cc arasında fiyat farkı olmamsından böyle düşünmeye başladım
Gardaşım bana sorarsan 600 ile 1000 arasında ki fiyat farkına kimsenin gücü yetmez ;senin canın. Anladığım kadarı ile bu soruyu samimi olarak soruyorsun eminim ki burda yazılanları da dikkate alacak kadar izan sahibi birisindir. Benden çok daha tecrübeli arkadaşlar mevzuyu zaten açıklamışlar. Hayrı iste ama aklı da elden bırakma derim.
En iyi ayakkabı ayağına en iyi oturanıdır![]()
Baba R1 alma. 1000lik çok. 600lük al. R6nın adı daha güzel.
Senin 10k dediğin tecrübeyi 1 ayda yapan adamlar var.
Ya da 15 günde yapanlar da olabilirÖrnek gösterilmesi gerekirse beni işaret edin.
Evet bir çok kişi benzer yorumları yapmış, sanırım fiyat farkına hiç aldanmadan 600 ' den yukarı gitmemek en doğru tercih olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
Ad önemli tabi![]()
1000'lik yetmez. Bende 96 model Renault 19 var o bile 1.4 motor. En az 2000-3000'lik falan olmalı..
benzin almış başını gidiyor, ben çok yakmıyayım diye koşmuyorum bile
ne işin var 1000 lik makine ile.
Evet bir çok kişi benzer yorumları yapmış, sanırım fiyat farkına hiç aldanmadan 600 ' den yukarı gitmemek en doğru tercih olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
Ad önemli tabi![]()