Zontes Motordan İki Yeni Model Bu Yıl Satışa Sunulacak

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Zontes'den bu yıl 2 yeni model satışa sunulacak.

Zontes Z310R ve 310X modelleri ara segmentte yeni bir alternatif oluşturacak.

Şimdi bu iki modelin teknik detaylarını inceleyelim;

Zontes Z310 R

Su soğutmalı, 312 cc tek silindir motor bloğuna sahip olan model maksimum gücünü 9500 devirde 35 beygir olarak sunuyor. Maksimum tork ise 7500 devirde 30 Nm.

6 vitesli olan Z310R Delphi enjeksiyon sistemine sahip ve ortalama yakıt tüketimi 100 km'de 3.2 lt.

Dolu ağırlığı 159 kg olan model,15 litrelik bir depo hacmine sahip.

Sele yükseliği ise 795 mm.

Ön ve arka fren disk ve bosch abs sistemine sahip.

Car201804211606029843.jpg

Zontes Z310 X

Z310 X modeli,Z310 R modeliyle aynı motor bloğuna sahip.

z310R modelinin karenajlı hali diyebiliriz.

Maksimum hız ise 160-165 km arasında değişmekte.

Car201712310923549069.jpg

Modellerin fiyatları şu an için belli değil.

Ekli dosyalar

• zontes.jpg
    zontes.jpg
    85.5 KB · Görüntüleme: 11,959
Yazılanlardan anladığımız kadarıyla bu sene fuarda ortalık ,300 - 500 cc segmentinde epeyce kızışacak gibi görünüyor . Dominar - Cf 400 - Zontes 310 -
Rx3s - Rx4GS - Bmw 310 birde Hintlilerin yaptığı Bmw 310 un Hindistan versiyonu ve dahi 4 Japon firmasının modelleri. Bir de daha aklıma gelmeyenler var.
Sanki melmeket yerinden oynacak gibi geliyo. Çok yakın zamanlara kadar (( ulan ihtiyar bunak , bu yaştan sonra 250 cc evo neyine yetmeyyo )) diyor iken,
yeni modelleri görünce bir yerlerde kurtcuklar gıpreşmeye başladı. Ne diyelim Gözel Rabbım bütün kardeşlerime gönüllerindeki motoru nasip eyleye.
Selam ve sevgilerimizle.

Uygun fiyatlardan gelir ve servis, ydek parca gibi konularda supheler giderilirse ben dusunurum acikcasi, hosuma gitti modeller

Çok önemli bir özelliğinden bahsedilmemiş. Bu motosikletlerdeki karenajlar lego gibi bir birine geçirmeli. Hiç bir vida vs kullanılmamış.

Ayrıca Karenajın sağlamlığı ile de iddialılar. Bir video da adam karenajın üzerine çıkıp tapınıyordu hatta :sunny:

grenaj olayı zontes phantom içinde deniyorduda bir test te zontes sahibi grenajın kırıldığını söylemişdi..

grenaj olayı zontes phantom içinde deniyorduda bir test te zontes sahibi grenajın kırıldığını söylemişdi..

Olabilir. Açıkçası benim hoşuma giden husus vidasız montaj oldu. Birde anahtarsiz çalıştırma özelliği ile akü bittiğinde ateşlemeyi sağlayan lion lityum mu nedir bir acil durum bataryası koymuşlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zontes ne yahu? Nere malı? Çin mi?

Edit. 30 saniye Google sonucu: evet, Çin miş.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Dominar'a bir alternatif olabilir gibi; özellikle karenajlı olan

Elimi sürersem namerdim. Bajaj'a o kadar b.k atıldı ama garantilik bir durumları olduğunda hiç sektirmeden garantiyi işlettiler. Ben bugüne kadar kullanıcı hatası vs die mağdur ettiklerine sahip olmadım. UMA cfmoto'ları getirdi. Cf'nin sayfasını açın. Millet isyanda. Ha yamaha'yı da aldığıma pişmanım. Bana gereksiz pahalı ve servisleri özensiz geliyor. Lakin aldık birkez. Bence düşük cc'de hint'li amcalar, yüksek cc'de hangi marka ve model isteniyorsa ona geçmeli.

MT-07/09 için servise girdiğinde paraya acımam da MT-25 için gereksiz pahalı ve özensiz geliyorlar. CC büyüdükçe ilgileride büyüyor çünkü benim gördüğüm yamaha servislerinin.

şekil şükül güzel ama malzeme kalitesi nasıl acaba

oda önemli değil kronikleri varmı asıl önemli olan o .. ben daha çinliler içinde kronik sorunları olmıyan çinli hatırlamıyorum .. Rx3 de böyle güzel reklamlarla falan ilk 2015 de geldi sorunlar üstüne sorunlar 2016 de makyaj yedi komple sönme stop sorunu giderilemedi hepsinde olmasada bazılarında vardı 2016 dan sonra yollamadılar bildiğim kadarı ile 2018 de euro4 abs li olarak tekrar geldi .. mondialin servisleride bu motorlardan ne kadar anlar şüpheliyim..

bunuda ilk alanlar bir nevi tester gibi bir şey olucak.. inşallah sorunsuz bir motordur çok tutar çok satar rakamıda uygun olur motor piyasasına bir can suyu olur..

Son düzenleme:
Elimi sürersem namerdim. Bajaj'a o kadar b.k atıldı ama garantilik bir durumları olduğunda hiç sektirmeden garantiyi işlettiler. Ben bugüne kadar kullanıcı hatası vs die mağdur ettiklerine sahip olmadım. UMA cfmoto'ları getirdi. Cf'nin sayfasını açın. Millet isyanda. Ha yamaha'yı da aldığıma pişmanım. Bana gereksiz pahalı ve servisleri özensiz geliyor. Lakin aldık birkez. Bence düşük cc'de hint'li amcalar, yüksek cc'de hangi marka ve model isteniyorsa ona geçmeli.

MT-07/09 için servise girdiğinde paraya acımam da MT-25 için gereksiz pahalı ve özensiz geliyorlar. CC büyüdükçe ilgileride büyüyor çünkü benim gördüğüm yamaha servislerinin.

Siz bajaj a duygusal olarak bayağı bağlanmışsınız bence.... Keske tekrar bajaj alsaymışsınız...mt25 i almadan once 400cc ye kadar araştırmadığım motor kalmadı neredeyse, buradaki sayfaları olsun, youtube videoları olsun %95ini incelemişimdir hatta facebookta da 400cc ye kadar scooter-racing- naked farketmez neredeyse tüm güncel modellerin sayfalarına bile abone oldum....sizin bahsettiğinizin aksine çoğu şeyin kullanici hatasi olarak degerlendirilmesinden sikayetci olanlar çoktu bajaj gruplarında, 200ns zaten sorunsuzunu denk getirmek büyük şans herhalde, dominar desen artik nasil titriyorsa orjinal dişli kullanan kalmayacak yakında sanırım.... Bajaj ı hakettiğinden fazla övüp yamaha yı gereksiz gömdüğünüzü düşünüyorum naçizane....

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Çinlide ne kadar para o kadar köfte, Benelli de Çinli, onlarda kronik sorun var mı acaba? BMW F'lerin de motorlar Çinli mesela...

Çinlide ne kadar para o kadar köfte, Benelli de Çinli, onlarda kronik sorun var mı acaba? BMW F'lerin de motorlar Çinli mesela...

Trk ve Leoncino da sorun yok. Gerçi leoncino bende var sadece ama benim başıma bir iş gelmedi. Yeni F750GS ve F850GS dediğin gibi motor bloklarını Loncin diye Çinli bir firmaya yaptırıyor.

her şey iyi hoş da insan motosikletin yanına neden kocaman fontla "super motorcycle" yazar ki :D

Daha öncede söyledim çinliler fiyat performans ürünü olmaya çalışıyorlar. 3-5 seneye hondadan yamahadan çok müşteri çalacaklar. Üst segmentte.

Daha öncede söyledim çinliler fiyat performans ürünü olmaya çalışıyorlar. 3-5 seneye hondadan yamahadan çok müşteri çalacaklar. Üst segmentte.

F/p nin yanı sıra servislerine de çeki düzen verirlerse olabilir ancak....10 vidasının 6sı gevşek olan daha 10km deki çinli motorla servise gidince....500km rodaj bakımında gel o zaman bakarız demeyle olmaz... Gidon çıkmak üzereydi düşüyordum neredeyse elimle sıktım resmen...

salon-milan-eicma-2017-79.jpg

Adamlar iddalı geliyor .z310x in ön cam kumandalı forza gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar