Bagaj Kaplama hk.

Arkadaşlar merhaba,
Kymco xtown marka maxiscooter motorum var. Sele altı bagajı plastik olduğu için hem kask çizilebiliyor hemde tıkırtı yapıyor. burayı ve ileride alacağım arka çanta içini kaplayabileceğim kadife tarzı birşey önerebilirmisiniz.

oto sanayilerde var, ben zamanında eski toyotamın torpidosunu kaplamıştım.. malzemenin özel bir adı var ise bilmiyorum ancak bagaj halısı derseniz anlarlar.. çok ucuz bir malzeme kendiniz de uygun şekilde kesip bally ile yapıştırabilirsiniz. oto döşemecilerde bulabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba,
Kymco xtown marka maxiscooter motorum var. Sele altı bagajı plastik olduğu için hem kask çizilebiliyor hemde tıkırtı yapıyor. burayı ve ileride alacağım arka çanta içini kaplayabileceğim kadife tarzı birşey önerebilirmisiniz.

kaskı kılıfı ile koyarsanız çizilmez. Bagaja bir şey yapıştırılması taraftarı değilim. Orası tam motorun üstü ve ısınan bir bölge, bir süre sonra o yapışkan erir kaplama kalkar bagajınız berbat olabilir. Hiç olmadı ince cam bezleri var onlardan serin ve tıkırdayan aletlerinizi de bir kılıfın içine koyun.

İnce halıfleks alıp kesip koysanız gayet iyi olur diye düşünüyorum. Ancak yapıştırıcıyla yapıştırmayın, çift taraflı bant ile tutturun. Birşey dökülmesi durumunda veya kullanıma bağlı kirlenmesi halinde söküp yıkaması mümkün olsun.

Yamaha Xmax Turkey Fan klüb grubuna yaz. orada gençten bir arkadaş var. BU işlerden çok iyi anlıyor ve tamamen keyfine yapıyor.
(Malzemeyi sen alıyorsun tabi .. :))
Ümraniye santral de oturuyor. Dünyalar tatlısı genç bir arkadaş. Estetik ve şekilli güzel kaplar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar