[Bursa - MT]

V&B

selamın aleyküm millet ne güzel yaa forum canlandı vallaha...hee ramazan geldi böle oldu ii oldu neyse daha belli olmadı NASCEMTİN hocam iftarın yeri neyse bakalım haber bekliyoruz.

heee bide İHTİYAR abinin balık mangal fikride fena değil heee gerçi şu anda ne olsa yerim ben ama (lafı bi tarafınızdan anlamayın lütfen) canım herşey istiyo yahu :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

selamın aleyküm millet ne güzel yaa forum canlandı vallaha...hee ramazan geldi böle oldu ii oldu neyse daha belli olmadı NASCEMTİN hocam iftarın yeri neyse bakalım haber bekliyoruz.

heee bide İHTİYAR abinin balık mangal fikride fena değil heee gerçi şu anda ne olsa yerim ben ama (lafı bi tarafınızdan anlamayın lütfen) canım herşey istiyo yahu :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Muhahaha:queen: :queen: :queen: (hiç anlamadık hiç.....):queen:

evet artık bursa mt büyüklerimizin yer ve zaman vermelerini bekliyoruz
biz küçükler :) abilerimizin dediklerine uyarız
ne yediğimiz nerede yediğimizin pek önemi yok
önemli olan beraber olmak diilmi?

dün motoru trafikten üstüme alırken yine dumur oldum
ben ne sanssız adamım yahu..
sabah hiçbir problem yoktu işlemleri bitirdim saat16.00 da babamı gonderdim ruhsatı almaya (işe gideceğimden dolayı)
problem cıkmıs
benim motor toyota marka bir araba görünüyomus bakalım ne olacak :)
bari toyotayı verin dicem düzeltemezlerse :)

Şu yağmurlar bitince bir piknik yapalım.

Hatta hanımlar çocuklar filan tanışıp kaynaşsalar.:cat:

Bu arada 1000 inci mesajı ben yazmışım ya:flower: ::xblink:: ::haapppy: ::biggrinn ::alkiis:: ::koop::

Son düzenleme:
yav bu ihtiyar hakkaten sıyırmış be! :queen:
(ne var, bu da 1001. MESAJ. BEN SORUN EDİYOR MUYUM?) :queen:

arkadaslar merhaba bende bursadan
ikiteker sevdalisi oldum diyebilirim mondi zat 150 almayi dusunuyorum ama ilk is ehliyet olayını halletmem lazım sanırım
polislerle ugrasmak en sinir oldugum sey cunku....

bende b ehliyeti var sole ucuz yollu taksitli olacak sekilde A2 ehliyet nereden alabiliriz bilen varsa paylasırsa sevinirim...

herkese kazasız belasız seyirler...
sağol arkadaş nden dert ediyonki polisleri bende sevmem fiyat olarak çok pahalı değil b ehliyeti olanlara fiyat250 ytl antalyada arkadaş aldı biliyorum .

Hayırlı akşamlar Bursa

Bugün çok mutluyum, 1,5 aydır beklediğim parçalar üretilip İstanbuldan geldi nihayet. Artık Hyosung u devirmekten korkmayacağım veeeee arkaya çanta takabileceğim. İşte resimleri:

Yok ben sıfır km ve aksesuarlı Hyosung istiyorum diyorsanız :

İHTİYAR;443319' Alıntı:
Yüce Devletluuuum piknik isteruuuz::deliir:: ::fool:: ::xtongue: ::jester::

yav ne pikniği? şu orta asyalı atalarımızın huylarını bıraksak artık!
sizi hijyenik bir iftar yemeğine götüreceğim üstadım! :)

Sabahtan beri sayfamız da 2 misafir vardı,biri galiba kayıt oldu öbürü ayrıldı.
Buyrun kapımız açık hepinize.

sağol arkadaş nden dert ediyonki polisleri bende sevmem fiyat olarak çok pahalı değil b ehliyeti olanlara fiyat250 ytl antalyada arkadaş aldı biliyorum .

Hoşgeldiniz siz de aramıza:rendeer:

Son düzenleme:

V&B

Bugün çok mutluyum, 1,5 aydır beklediğim parçalar üretilip İstanbuldan geldi nihayet. Artık Hyosung u devirmekten korkmayacağım veeeee arkaya çanta takabileceğim. İşte resimleri:

Yok ben sıfır km ve aksesuarlı Hyosung istiyorum diyorsanız :

levent abim hayırlı uğurlu olsun artık motorunu bi yerde bırakırken için daha rahat olur her halde ii olmuş orj.parça kullanmışsın şıkta durmuş senin motorda bi eksik daha var EGSOZ şöle TIGER EGSOZ bitane belki biraz kafanı ....... ama olsun keyifi orda zatenya dipledinmi canavar valla :queen: :queen:

neyse HOCEM haber bekliyoruz iftar için .

İHTİYAR ABİM 1000 he eeeğğeee yaşınıda belli ettin gene :queen: :queen:

gunaydın bursa !!! oncelıkle herkeze ıyı calısma gunlerı dılerım . ya arkadaslar tvs dıye bı marka (zannedersem hındıstan olsa gerek ) var . turkıyede de varmıs .bu nasıl bı motor? bursada kullanan veya ınceleyen var mı ?? valla kafam takıldı bu motora . eger bılgısı olan varsa bı bılgı verırse sevınırım .sımdıden tesekkurler /saygılar .bu arada ralf senınde korumaların ve kornan hayırlı olsun ,kazasız surusler .ayrıca ralf bu arkadakı denırde koruma vazıfesımı goruyo ??cok havalı durmus:cat:

Arkadaslar sizden fikir almak istiyorum ehliyet için....Bursa da a2 sınıfı ehliyet veren sürücü kursu ve fiyat hakkında beni aydınlatırmısınız?ben 300ytl+205ytl masraf bir fiyat aldım kısaca 505ytl'ye bana mal olacak bu ehliyet...Sizin de fikirlerinizi almak isterim.Bursada a2 sınıfı ehliyet nerden kaça alınır...

yav havaları görüyorsunuz. üstelik ramazan da... hatırladığım kadarıyla piknik gündüz yapılan bir şeydi... yani ramazan günü çekilmez gibime geliyor. iftar yemeği daha iyi bir fikir sanırım.

hafta içi mi, hafta sonu mu konusu var. ne dersiniz arkadaşlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar