EUOGLU Katılım 3 Eyl 2016 Mesajlar 1,583 31 Ocak 2019 Konu Yazar #1 https://urun.n11.com/pantolon/durt-jet-black-motosiklet-kot-pantalonu-P202227154 kullanan varmı ?
tarikcapar Katılım 9 Tem 2018 Mesajlar 717 Motosikleti Honda CBF 250 31 Ocak 2019 #2 Kanka ben LCW kot giyiyorum, üstüne Zondana dizlik takıyorum... herhalde bununla aynı seviyede korur bu şekilde.. yine de sen bilirsin
Kanka ben LCW kot giyiyorum, üstüne Zondana dizlik takıyorum... herhalde bununla aynı seviyede korur bu şekilde.. yine de sen bilirsin
EUOGLU Katılım 3 Eyl 2016 Mesajlar 1,583 31 Ocak 2019 Konu Yazar #3 tarikcapar' Alıntı: Kanka ben LCW kot giyiyorum, üstüne Zondana dizlik takıyorum... herhalde bununla aynı seviyede korur bu şekilde.. yine de sen bilirsin Genişletmek için tıkla ... Dizlik bendede var hacı da motorun yan kanatlarina çarpıyo mecbur kot alicam
tarikcapar' Alıntı: Kanka ben LCW kot giyiyorum, üstüne Zondana dizlik takıyorum... herhalde bununla aynı seviyede korur bu şekilde.. yine de sen bilirsin Genişletmek için tıkla ... Dizlik bendede var hacı da motorun yan kanatlarina çarpıyo mecbur kot alicam
Blackeagletr Katılım 4 May 2010 Mesajlar 3,235 31 Ocak 2019 #4 Durt markasını çok duydum, yerli ve tutulan bir marka. Ürünün kalitesini bilmem, ancak dizlik sadece dizi korur. Bu pantolonda yan korumalar var, diz koruma var, sürtünme bölgelerinde aramid kumaş var. İş görür muhakkak.
Durt markasını çok duydum, yerli ve tutulan bir marka. Ürünün kalitesini bilmem, ancak dizlik sadece dizi korur. Bu pantolonda yan korumalar var, diz koruma var, sürtünme bölgelerinde aramid kumaş var. İş görür muhakkak.