Maleseff, çoğu, ama haketten 10da 8-9u, 5 kişilik çelik kasada tek başına trafiğe çıkıp, egolarına hakim olamayanlar birde lafdan ziade motorcuların canlarına kast ediyorlar.
Geçenlerde, sağda bisiklet yolunda ilerliyorum. İlerd3 biri bisiklet yolunu kapatmış. Sağ şeritteki srabanın arkasına geçtim. Sinyal, arka trafik takip, tertemiz kullanıyorum. Solumdaki araba birden üzerime aniden bir kırdı. Refleks olarak bende aniden sağa bisiklet yoluna, hatta azdaha kaldırıma çarpacak kadar kırdım. O sola geri çekti, ben yola park araba yüzünden tekrar sağ şeride, o tekrar üzerime, ben tekrar tam sağ kırıp, park eden arabaya vurmama için fr3nleri kökledim ve durdum. Allahdan, çok hızlı gitmiyordik ve önteker biraz kaymasına rağm3n düşmedim. Boşluk bulup ilerleyip,ilerde sağda caniyi bekledim. Trafik iyice sıkıştı. Yanıma varınca, dur işareti çektim, furdu camı açtı, Ben derdin ne sorana kadar, dümende bir 25-30 yaşlarında yanında süslü püslü manita, altında bmw, Sen bisiklet yolunu kullan derken. Manitaya hava atıcakya. Bende, açtım ağzımı kapadım kulaklarımı. Havası bi çıktı, sanırım altına kaçırdı, karı burnunu dışarı çıkardı şaşkın şaşkın bana bakıyor. Herif, başladı abi abi başlayınca, senin gibi benim kardeşim olamaz...diyip saldım, zıppır zıppır ilerleri. Varya inseydi, harbi iki tonla birinin canına kastetmek ne olduğunu damlasına kadar göstermeye kararlıydım.
Neticede, dikkatli kullanalım, Biz motorculatrdaki mis ego, teneke dünyadaki, kralında yok.
Hayırlı, keyfli zamanlar, neşeniz bol olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
P.S: O günden itibar3n kask kamerası kullanmaya karar verdim. Tavsiyede ederim. Öyle kendini bilmez canilerle, karaktersiler uğraşmaya değmez. Kayıttamıydın, ver ele, gerekirse cezanın ilahisini ver.
Hoşca kalma dileğiyle...