O iş normal değil hocam. Arka lastiğin ya brezilya yada alman olması gerekli bildiğim kadarıyla.
ben de öyle saniyordum ama motolastik bu boy 2015 üretimlerinin çin'de yapıldığını söyledi.
kendim de biraz baktım. şöyle bir şey var:
https://www.s1000rrforum.com/forum/s1000rr-hp4-wheels-tires/168321-pirelli-s-tyres-made-china.html
O iş normal değil hocam. Arka lastiğin ya brezilya yada alman olması gerekli bildiğim kadarıyla.
Motolastikte satılan alman malı lastiklerin arkası alman önü çin olduğunu söylediler motolastikte çalışanlar. Malzeme de önün hiç bir farkı yok alman malı ama çin üretim yeri.
Yanlış bilgi 110/70/17 ve 140/70/17 ebatlarında hem alman hemde brezilya üretimi lastikleri var.
Genelde Brezilya üretimi olanların fiyatı almana oranla daha düşük,almana oranla daha sert,daha uzun ömürlü yapısı vardır. Ama yol tutuş olarak
Alman üretimi daha hissiyatlı,virajlarda daha iyi yol tutuş, daha kısa ömürlü ve yapısı olarak lastik daha oval şekildedir.
Şahsen benim motosikletimin orjinal ebatı 100/80/17-130/70/17 olmasına rağmen ben sırf alman üretimi olsun diye bir ebat büyük taktım. İyikide öyle yapmışım diyorum.
Tavsiyem alman üretimi.