Erzurum'dan selamlar

2017 mt07 ile aranıza katılmış bulunmaktayım ne yazık ki bizim memlekette sezon Mayıs ayından önce açılmıyor bu 4 ay nasıl geçer acaba 😱

son bir haftadır Erzurum ilçelerini geziyorum. tabii ki google'dan :)

imkanim olsa tortum golü ve tortum şelalesine gitmek isterdim. salaş yerlerde cağ kebabının en lezzetlisini yemek isterdim. ispir'de kuru fasulye yemek isterdim. pasinler de (hasankala) çermike girmek isterdim. daha sonra ovit tünelinden rize'ye gitmek isterdim.

mis gibi yayla havasını içime çeke çeke sürmek isterdim.

son bir haftadır Erzurum ilçelerini geziyorum. tabii ki google'dan :)

imkanim olsa tortum golü ve tortum şelalesine gitmek isterdim. salaş yerlerde cağ kebabının en lezzetlisini yemek isterdim. ispir'de kuru fasulye yemek isterdim. pasinler de (hasankala) çermike girmek isterdim. daha sonra ovit tünelinden rize'ye gitmek isterdim.

mis gibi yayla havasını içime çeke çeke sürmek isterdim.

Narman ve oltu cağ`da her türlü yarişir.

Hayallerinin gerçekleşeceği tarihi hemen söylüyorum.(benim icinde gecerli)

Emekli olup,çocuklari everdikten sonra olur.bizde öyle derler ``evermedin mi gari``

Şu aşamada,sen fethiyeden izmire söğüs yemeye gidersen öp başina koy..

Narman ve oltu cağ`da her türlü yarişir.

Hayallerinin gerçekleşeceği tarihi hemen söylüyorum.(benim icinde gecerli)

Emekli olup,çocuklari everdikten sonra olur.bizde öyle derler ``evermedin mi gari``

Şu aşamada,sen fethiyeden izmire söğüs yemeye gidersen öp başina koy..

he yav. alıp başımı gidesim var, kendimi dağa bayıra vurasım var. fakat çoluk çocuk iş güç derken sanki bir kafesin içindeki muhabbet kuşu gibi ömür tüketiyoruz bu hayatta.

tek yapabildiğim google görsellerden ilçe ilçe gezmek.

he yav. alıp başımı gidesim var, kendimi dağa bayıra vurasım var. fakat çoluk çocuk iş güç derken sanki bir kafesin içindeki muhabbet kuşu gibi ömür tüketiyoruz bu hayatta.

tek yapabildiğim google görsellerden ilçe ilçe gezmek.

Abi buyuk ihtimalle sen benden önce emekli olursun,o gunleri gorebilirsek,agzimizda kalan son 5-6 diş ile cag yemeye gideriz.

Sonra köy kahvesinde oturur,ihtiyarligin ve bunakligin verdigi haleti ruhiye ile saçmalayarak demli çaylari yudumlariz..

Hey gidi yillar,sene 2019 da muhabbetini yapiyorduk..nerdeeen nereyeee

+Abi sende cbf150 vardi değilmi?hani şu lastiklerden ötürü kayan..

-He yaa,şimdi hurdalikta çurumuştur bile...

Son düzenleme:
Abi buyuk ihtimalle sen benden önce emekli olursun,o gunleri gorebilirsek,agzimizda kalan son 5-6 diş ile cag yemeye gideriz.

Sonra köy kahvesinde oturur,ihtiyarligin ve bunakligin verdigi haleti ruhiye ile saçmalayarak demli çaylari yudumlariz..

Hey gidi yillar,sene 2019 da muhabbetini yapiyorduk..nerdeeen nereyeee

+Abi sende cbf150 vardi değilmi?hani şu lastiklerden ötürü kayan..

-He yaa,şimdi hurdalikta çurumuştur bile...

ah ah imkan olsa, şöyle 600 cc'lik bir motor. çadır falan. ne gezilir ve levo. bir de kafa dengi bir arkadaş olacak, of tadından yenmez.

aslında çok değil bi 15 gün gezip döneceksin. mükemmel olur vallaha.

ah ah imkan olsa, şöyle 600 cc'lik bir motor. çadır falan. ne gezilir ve levo. bir de kafa dengi bir arkadaş olacak, of tadından yenmez.

aslında çok değil bi 15 gün gezip döneceksin. mükemmel olur vallaha.

Uzun yol tadini alinca dönmesi zor olur,bağimlilik yapar.

Emekli maaşiyla 600luk işletmek zor olur.cocuklari eversende,torunlar para isteyecek,masraf biter mi hiç

Dede biraz para ateşlesene telefon alacağim vs.vs.

250cc bir motor ideal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar