satılık ekipman....

arkadaslar merhaba;

son dönem de icinde bulundugum ekonomik durumdan dolayı elimde olan bazı eipmanları satmayı dusundum. aslında satılık ekipman bolumunde de ilanları var ama daha cok kişiye ulasması icin buraya da baslık acma ihtiyacı duydum..

eger bir sakıncası varsa adminler silebilir baslıgı. ama bu ekonomik kriz ve işsizlik durumunda anlayısla karsılayacaklarını dusunuyorum..

linklerini koyiyim ilanların...

http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-aksesuarlari/195571-spidi-deri-mont.html

http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-aksesuarlari/195570-shubert-full-face-kask-scala-rider-q1-intercom-ve-aksesuarlari.html

http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-aksesuarlari/195568-givi-urban-yarim-kask-0dan-farksiz.html

istanbul içi anadolu yakasında elden teslim edebilirim bütün ürünleri.. isteyen olursa ödemeli olarak kargo da yapabilirim...

herkese hayalleri ile ve mutlu oldugu motosikleti ile hayatına devam edebilmesi dileğiyle...

Kolay gelsin, ürünün fiyatını neden satıcı belirlemiyor?

valla yalan sölemiyim yazdıgım gibi hem bilmiyorum suan ki fiyatlarını hem de muhtemelen suan ki fiyatları aşırı ucuktur bu urunlerin :)

eger ilgilenen varsa azcok fiyatlarını biliyordur zaten 3 aşağı 5 yukarı bir orta yol bulunur almak isteyenle...

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
eski kız arkadaş kaskı hüzünlendirdi beni.
hayırlı satışlar dostum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ekipmanları çok zor tamamlayıp gözümüz gibi bakıyoruz. Yeri geliyor bizi koruyor, yeri geliyor anılarımızın bir parçası oluyor. En kısa sürede geçici ekonomik probleminizi düzeltmeniz ve ekipmanlarınızı daha uzun yıllar kullanmanız dileğiyle..

Ekipmanları çok zor tamamlayıp gözümüz gibi bakıyoruz. Yeri geliyor bizi koruyor, yeri geliyor anılarımızın bir parçası oluyor. En kısa sürede geçici ekonomik probleminizi düzeltmeniz ve ekipmanlarınızı daha uzun yıllar kullanmanız dileğiyle..

cok tesekurler.. gercekten bu ekipmanları almak buyuk dert ama mecbur kalınca da yapacak bir sey yok maalesef...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
cok tesekurler.. gercekten bu ekipmanları almak buyuk dert ama mecbur kalınca da yapacak bir sey yok maalesef...

Gün doğmadan neler doğar, sen sıkma canını hocam. Hayatta hiç beklemediğimiz anlarda bile güzel sürprizlerle karşılaşıyoruz. En kısa sürede umarım toparlarsın da motora yeni başlayan bir kardeşine hediye edersin ekipmanları.

Gün doğmadan neler doğar, sen sıkma canını hocam. Hayatta hiç beklemediğimiz anlarda bile güzel sürprizlerle karşılaşıyoruz. En kısa sürede umarım toparlarsın da motora yeni başlayan bir kardeşine hediye edersin ekipmanları.

amin.. hepimizin gonlunde ki gibi olur umarım...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Umarım en kısa zamanda toparlarsınız da satmanıza gerek kalmaz.
Bu ekonomik şartlarda kolay olmuyor ekipmanları almak. Satınca yerine koyması zor olur.
Ekipmanlardan gelecek para beni kurtarmaz gözüyle bakarsanız belki satmanıza gerek kalmaz.

Umarım en kısa zamanda toparlarsınız da satmanıza gerek kalmaz.
Bu ekonomik şartlarda kolay olmuyor ekipmanları almak. Satınca yerine koyması zor olur.
Ekipmanlardan gelecek para beni kurtarmaz gözüyle bakarsanız belki satmanıza gerek kalmaz.

suan ulkenin genel sorunu gunu kurtarmak.. bugune kurtaralım da yarına bakarız matematigindeyim ben de... butun satmaya calıstıgım ekipmanın birer alt segmentte yedegi var en kotu kendimi toplayınca onlarla devam ederim diye dusunuyorum suan... satılana kadar işleri duzeltiriz belki diye de ummuyor degilim tabii.. :)

Satmak zorunda olduğunuz için üzüldüm açıkçası. Ancak satılmasını mümkün kılmak ve hızlandırmak istiyorsanız ürünlere fiyat koymanız uygun olur. Vereceğiniz fiyat üzerinden pazarlık yapılır.

Satmak zorunda olduğunuz için üzüldüm açıkçası. Ancak satılmasını mümkün kılmak ve hızlandırmak istiyorsanız ürünlere fiyat koymanız uygun olur. Vereceğiniz fiyat üzerinden pazarlık yapılır.

haklısınız aslında kabaca bir fiyat belirliyim...

spidi mont: 1500 lira

shubert kask + scala rider : 2000 lira

givi urban kask: 500 lira

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı satışlar kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar