İşin içinden çıkamadım belki siz çıkarsınız?

Herkese merhaba,
Yenibir motor almayı düşünüyorum ama muallakta kaldım.Almak istediğim motor hyosung gt250 r ama bir araştırma yaptım 0 km de fiyat 8250 ytl . 2. el bir hyosung gt250 r buldum daha 900 km de ve 6500 ytl veriliyor garantisi devam ediyor daha yuksek cc ye geçmek için satılıyormuş ne dersiniz 0 km mı alıyım yoksa 2. elmi arada 1750 fark var işin içinden çıkamadım ...Tamirde bekleyen bir motrum var 1000 ytl masrafı var 2. el alıp onuda tamir ettirip satabilirim..

Son düzenleme:
Bence Aradakİ Rakam BayaĞi YÜksek.İkİncİ Elİnİ İyİ AraŞtirip Almani Tavsİye Ederİm. Bende Hysong Almayi DÜŞÜnenlerdİnİm.2.el Bulursam Bende AlacaĞim..senİn İÇİn Hayirlisi Olsun KardeŞ...selamlar

Tavsiyem imkanın varsa servise gösterip 2. elini al derim.Ya da motordan anlayan gerçek bir motorcuyla gidip yerinde inceleyebilirsin.Bu arada trafikten ve maliyeden temiz kağıdını da unutmazsın tabii ki. Şimdiden hayırlısı olsun diyelim :rendeer:

sorunu olduğu içinmi satıldığını düşünüyosunuz

aradakı fıyat farkı cok ıı senın ıcın.km de az yapmıs 2. el uzerınde dur derım az para deıl

Yükseltmeyi düşünüyorsan 2.el al.Zaten gönlünde 600 cc yada 1000cc bir race varsa çok kısa zamanda 250cc az gelecektir.Bende GT250R almayı düşünüyorum seneye ondan sorna da 600F belki kim bilir :)

Hayırlısı olsun ...

900km'de GT250R için 6500YTL çok düşük fiyat. Bence motoru almayı düşünüyorsan çok iyi incele.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence 2.elini temiz bi kontrolden geçir adamın motoruna sende bin bak şöförlüğü nasıl ben olsam öyle yapardım kontrolden ok çıkarsa kaçırma derim şimdiden hayırlı olsun:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese merhaba,
Yenibir motor almayı düşünüyorum ama muallakta kaldım.Almak istediğim motor hyosung gt250 r ama bir araştırma yaptım 0 km de fiyat 8250 ytl . 2. el bir hyosung gt250 r buldum daha 900 km de ve 6500 ytl veriliyor garantisi devam ediyor daha yuksek cc ye geçmek için satılıyormuş ne dersiniz 0 km mı alıyım yoksa 2. elmi arada 1750 fark var işin içinden çıkamadım ...Tamirde bekleyen bir motrum var 1000 ytl masrafı var 2. el alıp onuda tamir ettirip satabilirim..

Hyosung'un 2.el fiyatlarının düşük olduğunu okudum forumlarda o nedenle makinada bir sakatlık olacağını düşünmüyorum. Bence servise gösterip muhakkak değerlendir bu fırsatı nasıl olsa ileride daha hızlı birşey almak isteyeceksin, o zaman sıfır çakarsın.

Bu arada eğer motor Ankara'daysa ben bile düşünrüm almayı sen almayacaksan:cherry:

:mrgreen: bende aynılarını dıom herkes aynısını dıo ozamn sen bı kousu gıdıp al su motoru

750 cc moturum var yukseltmek istemiyorum onun yataklarında sorun var yaptırıyorum ama o uzun yola gitmez onu kullanmaya cesaret edemiyorum zaten istanbulda şehir içinde 250-300 yapamam zaten hep sabit bir artçım olacak fazla hız yapamıycam 250 cc yeter diye düşünüyorum zaten yuksek cc ye binmek istersem diğerini yaptırıp tutarım elimde .

hyosung acaba servislerine götürsem bakarmı ustalar motora sorunu olup olmadığını söylerlermi

red

:cat: garanti kapsamında motor henüz servise götür ve deneme sürüsü yaparak kontrol etmelerini iste ... servis sana motorda sorun olup olmadıgını söyleyecektir...

sonucta motoru alan adam garantili degil motor garantili

Mersin İl Temsilcisi
CANIMSIN YAA, TEK SORUNU MOTOR KISMINDA OLMAYABİLİR. MOTORUN SİCİLİNE DE BAKTIR, çalıntı olayı filan yani. her şey olabilir. ama fiyat olarak çok iyi bence. zaten sıfır km. alsan da bir süre sonra (en çok 1 ay filan) HİÇKİMSE 900KM. lik bir makinayı satmaz. hatta aldığı yere verse 1 ytl indirimli satar (daha önce yaşadım bunu) bana şüpheli göründü. ya satan çok zengin, paranın kıymetini bilmiyor, ya da çok fazla sıkışmış... eğer alırsan da direk üzerine al. borcu yoktur kağıdını filan kesin al...

zaten alırsan direk devrinide al ozaman temiz kağıdıda istiyolar ozaman herşey belli olur..

kardeşim iyicene baktır sonra alırsın.. bende düşünuyorum almayı. sen al kullan tavsiye edersen bende alırım.. hysong u iyi bir marka yapmamız lazım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar