Arkadaşlar İngilizlerin yaptığını iddia ettikleri elektrikli motorlara yapılan yorumlarınızı hatırlıyorum da... "abi adamlar yapmışlar" helal olsun" ne zaman satışa sunarlar Türkiye de" gibi şaşkınlık veren cümlelerinizle... Gariban Türkün yaptığını aşağılayıcı cümleler içeren yorularınıza güldüm.
Elin yaptığına iyi, Gavur malına duyulan ilgi ve güveni niçin kendi içimizden birisine karşı duymuyoruz, ben buna kızıyorum....
Bu ülkeyi yönetenler zaten, yeterince eziyor, bu adam gibi farklı olabilenleri... Bari bir de siz vurmayın ya... Madem "motorize dinamit üretti" diyorsunuz. Motorunuza taktırmazsınız, olur biter... Bunda ne kötülük var ben anlayamıyorum....
Zamanında LPG li otomobil yapanlara gülenler sonra, BMW, Ferrari gibi LÜKS otolarına LPG taktırdıkları için Marka sahipleriyle mahkemelik olmadılar mı bu ülkede!!!!
Önemli olan, bir şeyi doğru düzgün yapmak...
Bu devlet bu gibi insanları korusa, kollasa -destek olup- yol gösterse Dünyayı Yabancıların icatlarıyla KEŞFETMEYİZ....
GALİBA; sizin anlayışınız TÜRK ün aklı ..çarken ve kaçarken başına gelir geyiğine, gerektiğinden fazla inanmanız ve hayatınızda, bu örnekte olduğu gibi uyguluyor olmanız....
Gerektiğinden fazla, aşırı tepki, gösterenlere üzüldüm... hele motorinle çalışan motor bile üretildikten sonra...
serpico dan herkese iyilikler