10-12 Civarına Ne Alınır

Pulsar harici tür farketmeksizin ne önerirsiniz,genelde Kocaeli civarında kullanılacak günlük 50 km civarı ,ayda bir iki sefer 200 km istanbul'a
gidiş geliş için de kullanılacak. Fazla yakmayan ve sorun çıkarmayacak ne önerirsiniz?(güncel motosiklet ybr otoyolda çok yetersiz)

İkinci el olucak bu fiyatlara mecburen ,cbf ve vulture malesef ybrden çok farklı değil son hız olarak yetersiz kalıyor otoyolda ve uzun yolda

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O fiyatlara temiz Sym Wolf ya da 1000-2000 Tl daha bütçe ayırabilsen 2015 model sıfır Sym Wolf alabilirsin. Dünyanın en iyi motoru değildir ama az yakar, keyifli bir sürüşü vardır, sorunları olan bir makine de değildir. Bir tur camı da takarsan uzun yolda rahat edersin.

Bu fiyatlara R25 malesef imkansız tnt 25 ve sym 250 şu an için mantıklı ,hangisi daha sorunsuz ve mantikliysa ikisini de düşünüyorum bir de cbr 250 seçeneği var ki 10-12 civari olanlar genelde ölü ve masraf çıkartacak gibi duruyor lastik yağ balata hariç masraf çıkartmasın istiyorum

Motosikleti
D400
Kaç yıl kullanmayı planlıyorsun?

yılda 25bin km eder söylediğin mesafe ona göre hesapla

Çin zaten aklının ucuna getirme kim ne derse desin.

Kuryelerin genelde cbf de olmasının sebebi masraf cıkarmaması ve belirttiğin şekilde uzun km'ler kullanılabilmesi.

yukarda cbf otoyol ve uzunyolda olmaz demişsin, yapmak istediğin max hız nedir? Eğer hızı yüksek model sececeksen, şehir içindeki 50 km lik kullanımında yakıt tüketiminin yavaş kullansan bile artacağını düşün bence.

2-3 yıl kullanıp satmayı düşünüyorum yakıtı biraz artsın problem değil sonuçta YBR bile sürekli tapagaz gidince Pulsar kadar yakıyor cbfde kullandım ama özellikle Kocaeli İstanbul arası YBR çok yetersiz kalıyor belki ben yanlış konumlaniyorum trafikte bazen ama en sağdan da gitsen sıkıştırıyorlar 130-140 civarı kesiciye girmeden yapsa yeter diye düşünüyorum sizin öneriniz nedir ?

Biride çıkıp dememiş 12 ye mis gibi cbr 250 alir sehir içi-şehirdışı rahat rahat kullanırsın

Motosikleti
D400
Sym Wolf alınabilir

Cbr250 alınabilir ama ortalama 3-4 senelik ve 40bin km civarı olanların fiyatları o düzeyde.

tecrübeli arkadaşlara kulak ver bence, ben yeniyim sadece bana denilenleri biliyorum.

tommygun abi Sym diyorsa doğrudur :queen:

o fiyatlara nedense aklıma nokta vuruşu hero carisma geliyor .. full grenajlısını alıcaksın sıfırını herhalde 8-9 bin tl ye bulursun..

honda motoru var 40-50 bin km sorunsuz yapanlar var kendini o konuda ispat etmiş bir motor.. spor touring tarzı olduğu için rahat uzun yola gelirki o motorla kıbrıs istanbul yapanlar var..

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Pegaso 650 2002 modeller- Kawa Kle500 Er5 vs. Sahibindende 12000 sınırı ve 250-650 cc filtresi koyarak daha birsürü seçenek bulabilirsiniz.

sıfır mı ikinci el mi ben sıfır olarak dedim.. ikinci elde bir sürü makina bulursun . her tür tarzda .. heleki yaşıda bir 10 yaşlara çıkartırsan her tür hacimde motor bulursun..

Yakıt ve işletme maliyetlerini bilmiyorum model olarak söyleyecek olursak
Benelli tnt 25
Tvs RTR 180
mondial RX3i evo
honda cb125f
hyosung gd 250

Motosikleti
D400
o fiyatlara nedense aklıma nokta vuruşu hero carisma geliyor .. full grenajlısını alıcaksın sıfırını herhalde 8-9 bin tl ye bulursun..

honda motoru var 40-50 bin km sorunsuz yapanlar var kendini o konuda ispat etmiş bir motor.. spor touring tarzı olduğu için rahat uzun yola gelirki o motorla kıbrıs istanbul yapanlar var..

hero carisma kısmına bende gecmek istiyorum bi ara hocam ama 250 cc bir motor şu an ötv indirimi ile 7küsür e sıfır satanlar var.

bu kadar ucuz olması yuzunden kıllandım

hero carisma kısmına bende gecmek istiyorum bi ara hocam ama 250 cc bir motor şu an ötv indirimi ile 7küsür e sıfır satanlar var.

bu kadar ucuz olması yuzunden kıllandım

onda crf230 motoru var50-60 bin leri yapanlar var. elde kalanlar 2016 falan sanırım yenisi euro4 den dolayı getirilmiyor.. yani sıfır alsanda 2016 falan alıcaksın ucuz olması ondan bence..

sıfır mı ikinci el mi ben sıfır olarak dedim.. ikinci elde bir sürü makina bulursun . her tür tarzda .. heleki yaşıda bir 10 yaşlara çıkartırsan her tür hacimde motor bulursun..
10+ yaşlara çıkarsa işletme maliyeti ve masrafları da articak büyük ihtimal 2. el alacağım zaten ama hero carisma tip olarak hoşuma gitmedi normalde dış görünüşe takilmam ama bu gerçekten çok çirkin olmuş seçeneklerin arasına rtr 180 de eklendi cbr da var
çok fazla kilometreliden genelde uzak durmaya çalışıyorum ama bütçe bu şekilde fazla olmadığı için mecbur hint-cinli- ler kalıyor genelde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar