- Konu Yazar
Merhabalar,uzun süreden sonra tekrar motor alma durumum olduğu için foruma geri döndüm diyebilirim.Fazla uzatmadan konuya geçeyim lakin bu tür konulardan sıkılan forum üyesi epey fazla ancak etrafımda fikir verebilecek tecrübeli kişiler olmaması ve eşimle beraber motor ile uzun turlar yapma hevesimden dolayı aşağıda belirteceğim şartlara uygun motor önerilerinizi bekliyorum.
-Yaklaşık 1000-2000 KM CBR 250 R tecrübem bulunmakta,
-Bütçem ekipmanları göz önünde bulundurduğum takdirde max 22-23bin TL,
-Artçı ile bu yolları yapacağımdan dolayı konfor(Oturuş pozisyonu, sele konforu, rüzgar aerodinamsi) olayı ciddi manada önemli,
-Malzeme kalitesi,yedek parça fiyatları, servis ücretleride önemli,
-ABS'li bir model olması lazım.
-Yakıt tüketimide
-Önemizdeki bir kaç sene motorumu yükseltmek için bütçe ayıramayacağımı göz önünde bulundurarak yeterli gelebilecek bir motor olması lazım.
Kriterlerim bu şekilde bunları dikkate aldığımda birkaç model bulabildim ancak, uzun yol için maxi scooter tarzımı iyi olur, yoksa Commuter, sport touring mi karar veremedim.
-Yamaha x max 300
-Bajaj dominar 400
-Suzuki V-Strom DL650 (tecrübeme göre fazla gelir düşüncesindeyim.)
-Honda NC 750
Aklıma gelen şimdilik bunlar diğer model ve önerilerine açığım, ilginize teşekkür ederim.
-Yaklaşık 1000-2000 KM CBR 250 R tecrübem bulunmakta,
-Bütçem ekipmanları göz önünde bulundurduğum takdirde max 22-23bin TL,
-Artçı ile bu yolları yapacağımdan dolayı konfor(Oturuş pozisyonu, sele konforu, rüzgar aerodinamsi) olayı ciddi manada önemli,
-Malzeme kalitesi,yedek parça fiyatları, servis ücretleride önemli,
-ABS'li bir model olması lazım.
-Yakıt tüketimide
-Önemizdeki bir kaç sene motorumu yükseltmek için bütçe ayıramayacağımı göz önünde bulundurarak yeterli gelebilecek bir motor olması lazım.
Kriterlerim bu şekilde bunları dikkate aldığımda birkaç model bulabildim ancak, uzun yol için maxi scooter tarzımı iyi olur, yoksa Commuter, sport touring mi karar veremedim.
-Yamaha x max 300
-Bajaj dominar 400
-Suzuki V-Strom DL650 (tecrübeme göre fazla gelir düşüncesindeyim.)
-Honda NC 750
Aklıma gelen şimdilik bunlar diğer model ve önerilerine açığım, ilginize teşekkür ederim.